Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
izpuščaj pri 2-mesečnici 13.4.2010 10:27:33
|
|
|
|
vaney
|
Naša 2- mesečnica ima zadnje 3 dni od spodnjega dela vratu do zgornjega dela prsnega koša take male pikice, kot mali mozoljčki izgledajo. Ni jih pa v teh treh dneh ne več ne manj, se ne širijo niti ne izginjajo. Se komu sanja, kaj bi to bilo? Sicer imamo v četrtek posvetovalnico in bo takrat pogledala, razen če ima katera izkušnje s tem, da bi se morali it prej pokazat. Vročine nima, diha normalno, je, pije in spi kot ponavadi. Je pa prejšnji teden za 1 dan zakuhal starejši sin, star dobre 2 leti in je zdravnica sumila škrlatinko, vendar mu je vročina še isti dan pred prvo dozo AB padla sama o sebe, pa izpuščaja tudi ni imel nobenega, v vrtcu med 350 otroki ni bilo nobenega s škrlatinko.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?