Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
z mojim najdržjim trudiva že slabi 2 leti imam pomisleke glede vsega, največjega pa mi predstavlja moja G. Imam dr. Stražarjevo iz Škofje Loke, in kolikor sem uspela prebrati po raznih forumih, veliko žensk ni zadovoljnih z njo. Tudi sama sem pri njej že parkrat dobila čuden občutek - vedno je vse OK in brez problema. Kaj pa vem... Sem na klomifenu že 4.mesec, sedaj mi je tablet zmanjkalo tako, da grem v petek k njej pa bomo videli kako bo. Večina ženka pravi, da ko ji G prepiše klomifen, da jih potem med jemanjem tudi spremlja, kako odreagiraš na tablete. No meni jih je samo dala in rekla naj jih 4 mesece jem, če pa ne bo nič pa naj pridem nazaj- Vse skupaj mi malo "smrdi". Imam občutek kot, da sem samo številka ter da se ne poglobi dovolj v pacientko. 
Mogoče je problem čisto drugje.
pa da ti ne bo potrebno delati dodatnih preiskav.
Resno - ze jutri zjutraj poklici, da ti dajo datum, da prides na vrsto se pred avgustom! Ker julija njega ni... Tako da poklici ga jutri, da ti da datum, potem pa bejz po napotnico do svoje G! Edino tvoj bo mogu se po napotnico k svojemu splosnemu zravniku. Ker rabijo napotnico od obeh.