Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tale je za tebe za jutri. Veliko sreče
bi imela decemberčka in bi bil po mojih izračunih PDP 25.12.2010.
sva pa v soboto in v torek. Sicer mi pravi, da so možnosti za uspeh good, ker pač 2 dni pred dnevom ovulacije in 1 dan za tem ne (kao do 24 ur preživi jajčece), ampak vseeno, nekako sem skoz računala, da bo ovulacija šele ta vikend, vse zadnje mesece sem jo imela namreč med 17. in 19. dnevom ciklusa, ta mesec pa naj bi bila že 13. dan. Čeprav to slednje se bolj približa "idealu" pri mojih menstruacijah, ki so skoraj na uro na 28 dni.
zjutraj sem vstala z namenom, da naredim test, hočem vzeti testek, ki jih imam BTW vedno v predalu na zalogi, ampak tokrat pa ne
ALI
PRIČAKUJEMO:
(x. krog)
sva že toliko časa na čakanju pluseka, da je tudi vmes že obupal, sedaj res ko nama paše in ne ko je treba. Tako ali tako sva v čakalni listi v MBju, ker je bil spermiogram slab. Vmes sva šla še do bioenergetika in zdej pač lepo delava na plusku - če nama uspe po naravni poti bova pa še toliko bolj vesela, drugače nama pa MB zrihta
vse bomo srečke nosečke in mamice in vse je za nekaj dobro