Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ne vem, zdaj pravi, da bo zalčel pisat kaj mu rečem, ko imam dosti otrok, pa da nimam nič časa, pa da je nekdo skoz odvisen od mene.... In da mi bo to potem prezentiral, ko bom začela težit. Bi pa zanosilačez kakšno leto, leto in pol.
Se mi zdi, da se je okoli šestih nekaj zbudil pa ropotal, ampak še nisem bla v stanju vstat. Je pa vse igračke pa dekice iz posteljice zmetal, tko da pokonci je zihr bil
pogovarjate...jst pomoje pred naslednjim poletjem (2011) ne bom nič v tej smeri delala. Kaj pa vem, sej bi mela še enga, da bi blo čim prej konec tega zbujanja pa ostalega sranja, ampak po drugi strani bi si pa rada vzela še mal časa zase. Itak že ta sploh ni bil planiran. Če bo vse po planu, bi itak jeseni štartala pripravništvo, ko ga končam, pa lahko še enega začnemo planirat
Pa upam, da se bo glede spanja bolj name vrgel
vidim, da je kar nekaj kandidatk za naslednjega mulčka! super, bomo spet skupaj čvekale
kaj menite o jemanju selena ?
oz. sem jih jemala pred zanositvijo, ker menda to pomaga za boljšo kvaliteto celic.