miklarom
|
twetka - sigurno sma se videle, pa nisva vedele za eno drugo, jaz sem bila tam malo pred deveto in okoli enajstih sem bila gotova, sem pa stala zraven govorilnice, in sma z eno na veliko debatirale po pa sma se usedle, če se kaj spomniš ko so klicali številke sem jaz imela številko 27 - rumene barve zate pa sem full vesela da se ti je vse premaknilo, saj zdaj bo šlo pa vse hitreje boš videla, in nič se ničesar ne bati,vse se da prestati , lej na ringaraji je tudi tema z naslovom ambulanta MB pa pridi še na to stran , tam smo vse takšne ki hodimo v MB na postopke, in marsikaj lahko tam izveš in vprašaš lidik - kruce potana, kaj mi ga pa ti sračkaš po bolnici, čuvaj ti meni svojo pikico, bodi ti samo doma pa na bolniški, da bo vse vredu s tabo in pikico, in se razvajaj, mislim na vaju obe. Ti bom čez vikend na ZS poslala mojo tel.št. da se boma kaj čule, in se kdaj zmenle za kako pijačko, zdaj pa le počivaj in se čuvaj RTM zaljubljena - a si kaj lulala na palčko Star - kako počutje, vredu božaš lepo bušeka witch - a maš ti že znake za , madonca me boš mal prehitela, mi bomo lulali šele nekje okol 10.5., madona bo še dolgo do takrat
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|