Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pogrešaš ti pa čisto verjamem - sem bila dva dni brez njega, pa se mi zdi, da mi je šlo kar na jok, ko so mi rekli, da moram ostati. Pa veš kaj, vse se da potrpeti če se mora. Drugače midve s pikico sva vredu, jaz polna enegrije, tako da mislim, da je zdaj vse tako kot mora biti.

lidik ti kar lepo doma počivaj in uživaj
služba bo že počakala
boš velikokrat brez energije, pa jo boš vedno našla, ker jo boš morala. Jaz sem ravno danes zjutraj tako težko vstala, mož je na službenem potovanju in sem že tako nekaj depresivna, pa me iz sosednje sobe sinček pokliče "mami, mami" in sem sto na uro vstala.
sicer ne tolk pogosto pa mi kr paše tako zaenkrat. Mam pa neke čudne bolečine okoli jajčnikov pa zadnje dni težave s prebavo, morem kr pogosto letat, ne vem kaj to pomeni.
Ma sploh ne vem kaj naj si mislim.Sem pa šla delat test,ker so mi včeraj nenormalno pasale kumarice