twetka
|
js ne morem verjet, kolkim puncam je ta mesec ratalo, res sem pozitivno presenečena. Bravo še enkrat!! Prav ne morem si mislit, pred kakim mesecem smo pa še jamrale skupi in evo ene so že srečke Ful sem vesela, ker mislim, da zdej smo pa še ostale na vrsti da nam bogec malo pokaže, da je nekje in da nas čuva. Jao kolk sem se js dans dobesedno nažrla, bla na praznovanju in groza, vse blo tako dobro, da sem pojedla po moje hrane za ene dva dni. Sej ne, no tolk ne, samo mi prav nekak ne paše se mi zdi da mi hoče bit slabo. Punce neki me še zanima, tiste ko imate pco sindrom, če je katera med nami,ki ima isto kot js, no zanima me na koliko dni ste ponavadi imele tečko ko ste jo dobile brez pomoči kemije???? Mene prav muči kaj bo ta mesec z mano, a bo prišla ali ne in sploh ne vem kako si računat O in dneve prihajajoče tečke. Zdej 3 mesece sem točno vedla kako bo, ker je bila zaradi klomifena zdej me je pa kr malo strah a bo ali ne bo, kaj čem pol naredit, ko bi mogla na prvi dan menstre poklicat, da me naročijo za pregled in če je nebo ne vem kaj naredit, ker tega mi pa niso povedali in sem šele zdej poštudirala, da je verjetno spodaj zdravnica mislila da sem še na klomifenu, ne vem, čist sem bila zmedena in sem pozabla na to kaj naj v primeru če je nebi bilo.
< Sporočilo je popravil twetka -- 24.4.2010 22:54:22 >
|