Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi ... ich bin morto di krepo čist... neboglasnica... hvala, hvala, si bom pa zapomnila za drugič... če bi vedela, bi vso bando k tebi pripeljala namesto, da smo se mastili v Paparotiju... je bilo vreme kar ok, ne prevroče ne premrzlo, folka full, samo smo fullllll uživali... malega ne spravim dol s tobogana drugače kot, da mu pokažem trampolin... misija spraviti malega s trampolina je pa grozljivka... najprej ga itak ne ujamem drugače kot, da še sama splezam gor, potem ga pa še vlečem dol kot najbolj zoprna mama in direktiva v avto, če ne je galama... super, da ste tako uživali mi bomo šli jutri, menda bo lepo vreme aja, čisto slučajno sem ugotovila, da je na mercator pika kartico 20% popusta pri vstopnini... če ne bi ena teta pred mano na blagajni mahala z njo ne bi vedela, potem sem jo pa kar vprašala in mi je povedala za popust... sem kar hitro še svojo ven zvlekla uh saj res, dobro da si me spomnila ... mislim, da so imeli tudi lani popust s Piko nič grem pod tuš in vodoravno, ker malček naš kljub temu, da je šel kasneje spat jutri ne bo nič kasneje vstal... se tudi jaz bojim, da bo auf ob 6h, ampak se mi še ne ljubi v posteljo ... z enim učem spremljam American sweethearts, ta film mi je luštkan