Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sandra hvala za kafe ga nucam
, Zoja ga je biksala, potem je zaspala, sem jo nesla nazaj v postelico, se Ula zbudi, jo podojim, se uležem..čez 10min ji grem dudko popravit..se uležem glih mal zaspim začne moj takoo kašljat
..gre v drugo sobo kašljat..itak da ga slišim in ne morem zaspat...ta film se vrtel od 23ih do 3.za popi
, ne pred teraso..pa mal sivko obrezal, pa rožmarin..lepo je.

. Ti si pa eno kavico v miru privošči...
pride v soboto popoldan končno domov, potem bo malo lažje, ali pa tude ne kaj preveč, saj pred 17h itak ne zna prit iz službe. Ne bom več jamrala, itak sem si vse bolj ali manj sama na glavo nakopala. No, dokler bo šlo, bom še že po terenu strašila, itak je še 1 mesec in 1 dan do uradnega začetka porodniške (ne vem, a bo dejanski začetek šele prvi popadek
za vse. Jaz sem jo pravkar spila.
. Ampak meni še ni čisto všeč..se mi zdi, da nekaj manjka
, prav nič jo nisem pogrešala
da sem bila tako šibkast in slabo mi je bilo. HB sedaj imam že 3. in moram rečt je kar normalna. Mogoče, ker sem na KT.