|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
27.4.2010 12:31:41   
Leela
Maj vse najboljše za RD user posted image user posted image user posted image . Je hitro minilo eno leto.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.4.2010 13:39:50   
PapuaNG
hahah, ravno gledam dokumentarec o starševstvu na pop-u. Sicer imam očitno relativno pridnega otroka, ampak so povedali kar nekaj resnic o nekoliko manj čudovitih straneh starševstva user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.4.2010 13:40:59   
maja1488
Maj vse najboljše!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.4.2010 13:42:34   
maja1488
Dudi, a nisi rekla, da boš naročila torto? Drugače lahko te okraske kupiš v Čenučah, v trgovini od žita. A kakih plastičnih malih igračk nim aš? M ima kr neki teh kompletkov, so čist majhni. Sneguljčico ima in palčke, pa medo puja...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.4.2010 13:49:19   
Dudica1
ne nič takega nimam...v črnučeuser posted image ...sej al pa v špar mogoče bom mogla it user posted image

nč grem nazaj ven ...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.4.2010 14:02:08   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ne nič takega nimam...v črnučeuser posted image ...sej al pa v špar mogoče bom mogla it user posted image

nč grem nazaj ven ...

Tm vem da zihr imajo, ker imajo vse za torte. Poglej v mullerju na igračah. Kolega je M prinesu tako 10 cm sneguljčico in 4 cm velike palčke. Bi blo lahko tut za na torto.
Al pa una jajčka od medo puja ala 'kinder'. Sam tam so kr majhne figurče, pa vprašanje če dobiš puja. M jih je ful dobila, pa imamo sam ene 2 medvedka.

Jst bom za Z pomojem kr naročila, čeprav so svinjsko drage, sam se mi ne bo dalo pacat, ker bi mogla kr veliko nardit. Za nas jo spečem, sam moj model bo premajhen za Zjih RD.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.4.2010 14:40:20   
majana79
vse najboljše Maj in čestitke mamici! user posted image  user posted image  user posted image

papua, ta oddaja je bila že na kanalu a, so jo na enem drugem portalu ful spljuvale (mamice in ne mamice), jaz sem se pa s tisto mamico dvojčkov čist poistovetila... je ene par takih povedala, kot da bi mi misli brala

ona reva še drugih mamic ni mela za družbo, jaz imam vsaj vas, če ne bi se mi odpeljalo že precej časa nazaj

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.4.2010 15:15:47   
maja1488
dudi, a tičino si že naročila?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.4.2010 16:21:55   
Dudica1
MAJA ticine mi bo dala sestra tolk kolkr jo bom rabila,ker zame je itak ne vem kolk kg čist preveč.

Sploh ne vem kaj naj nardim,kar celo bi oblekla v to maso kako pa pol naprej pa ne vem...user posted image ...skoz to študiram...

Bom pa nardila eno mal večjo čokoladno pa eno okroglo sadno user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.4.2010 19:40:21   
koala.cek
draga dudica, spomnim se tistega dne, ko si nam sporočila, da si postala mamica dojenčku s čudovitim imenom - Maj in spomnim se, kako sem v grlu dobila cmok, saj sem pomislila - evo pa se je začelo. in mislim, da velika večina od nas. Iskrene čestitke želim tebi in tvojemu gospodu, pa tudi velikemu bratcu saj imate enega fejst korenjaka !!!

Tebi dragi Maj, pa še velikooooooooooooooooo kilometrov, veliko zdravja, da boš očiju in mamici prinesel veliko veselja in predvsem velika želja: imejte se radi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.4.2010 19:47:05   
tubby
hoj hoj user posted image

sem kaj zamudila?

Vidim da ma Maj že rojstni dan!!! Čestitke user posted image user posted image user posted image

ja drugač pa smo malo naploli, razgovor prejšnji teden je bil tako uspešen da so me sprejeli jaz pa zavrnila... bi mogla takoj za 1 teden na služeno pot... pa ne morem in nočem pri 2 majhnih otrocih bit tok odsotna pa delavnik je tud bl tako....

oh ja mi je blo težko rečt ne ampak upam da je bla odločitev prava

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.4.2010 20:24:01   
maja1488
tubby...držim pestke, da najdeš primerno službo. Čimprej seveda.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.4.2010 20:30:02   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

draga dudica, spomnim se tistega dne, ko si nam sporočila, da si postala mamica dojenčku s čudovitim imenom - Maj in spomnim se, kako sem v grlu dobila cmok, saj sem pomislila - evo pa se je začelo. in mislim, da velika večina od nas. Iskrene čestitke želim tebi in tvojemu gospodu, pa tudi velikemu bratcu saj imate enega fejst korenjaka !!!

Tebi dragi Maj, pa še velikooooooooooooooooo kilometrov, veliko zdravja, da boš očiju in mamici prinesel veliko veselja in predvsem velika želja: imejte se radi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image o hvala full lepo....tudi vsem ostalim hvala za čestitke...Maj vam podarja en velik nasmešekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.4.2010 20:40:49   
Leela
 Tist dokumentarec je pa dober. Kaj so pa spluvali saj je vse res? Pač povedano tako kot je, the ugly truth. Ampak itak se navadiš na spremembe in tempo in na koncu vse pozabiš. Za nazaj se pa lahko samo smejiš.

tubby začetek je obetaven. Kar tako naprej pa bo šlo.

Sem ugotovila, da so osemdeseta definitivno back. pajkice, florescentne vezalke user posted image samo še trajne manjkajo, pa svetlo moder svinčnik okoli oči.

F. nekaj prebava matra, je nič, kakec mu pa smrdi po mleku jak.
Jutri pa nov delovni teden, hb kratek. sem 4 dni rabila, da sem se spočila od dveh delovnih dni user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.4.2010 20:43:30   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

tubby...držim pestke, da najdeš primerno službo. Čimprej seveda.

Leela Maja hvala, priznam da če ne bi mela družine bi kar šla malo naokli sm takole pa ni kej ma družina prednost

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.4.2010 21:16:05   
maja1488
Kje pa je flaškona? Pogrešam!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.4.2010 21:29:33   
eelyy
Čer!

Evo se vam oglasim smo bli na kratkem dopustu je blo luštno,hitro minilo ......noge mam pa čist zatečene od pospravljanja pranja cunj in sesanja se  je kr nabralo prahu se vidi da smo bili odsotni,jutri hočem mal počivat sem rajši dans vse pospsravla.
Nakupila sem nam ful cunj,nove sandalce tko da sem kar vesela,vsaj vem kam je šel regresuser posted image

Maj: Vse najbolšeuser posted image
ktja:Za kakšno nosečko nej bi kandidirala nisem razumela,pa nisem tud prebirala preveč za nazaj.
papuang:ker ma moj T. eno učko modro drugo pa rjavo..bi bil pol en posebnež tam na slikahuser posted image
flaska:tvoji pa spet bolaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.4.2010 22:22:20   
petra a
ooo, je že eno leto okrog

čestitke Maju tudi iz moje strani

http://summamamas.stblogs.org/archives/happybirthday.jpg

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.4.2010 22:38:23   
lake
Pa smo nazaj v civilizaiciji.

Maj Vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Ja tko kot smo pred enim letom pri Dudici vse rekle, no pa se je začelo, bi lahko letos isto. Maj je otvoril sezono žurkic za rojstne dneve in seveda vrnitev v službe.

T. je na morju naravnost uživala, dons je blo prov fajn vroče, tko da je namočila nogice v morje, in bi še kr stala not, z velikim nasmeškom. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
28.4.2010 7:02:25   
koala.cek
dobro jutro dekleta, matere in ženeuser posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
28.4.2010 7:02:31   
koala.cek
življenje je podano v štirih stekleničkah .....

user posted image

Šit, jaz sem že na tretji!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
28.4.2010 7:22:30   
FLASK_A
Koalcek, joj kako ti razmišljaš že navsezgodaj...user posted image

Dobro jutro!

user posted image

Pa Maj- VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet da je okrog že eno leto... Ne morem verjet...

Neposredna povezava do sporočila: 3272
28.4.2010 7:23:23   
FLASK_A

Oooo, lavjutuuuuuuuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
28.4.2010 8:20:50   
maja1488
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Če te pa dolgo ni blo. Kje si pohajala? A sta otroka zdrava?

Včerej je bil nor dan. Zjutraj sem ugotovila, da nisem dobro zaprla vrat od zamrzovalne omare in je blo vse napol staljeno. Sem pobrala ven in cel dan talika skrinjo, pucala, brisala...
Hrane imamo tok za pojest user posted image

Drugače pa je bil lep dan. Z M sva pekli piškote, se s kolesi vozili...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
28.4.2010 8:42:24   
FLASK_A
Jutro!
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Če te pa dolgo ni blo. Kje si pohajala? A sta otroka zdrava?

Včerej je bil nor dan. Zjutraj sem ugotovila, da nisem dobro zaprla vrat od zamrzovalne omare in je blo vse napol staljeno. Sem pobrala ven in cel dan talika skrinjo, pucala, brisala...
Hrane imamo tok za pojest user posted image

Drugače pa je bil lep dan. Z M sva pekli piškote, se s kolesi vozili...

Mah, nič posebnega nisem počela...

Hehe, to boste jedli!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!