|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
28.4.2010 19:15:30   
majana79
lejkica, hvala user posted image sej jst bi rada da več je, zato da bi ponoči spal user posted image ampak očitno še ne bomo user posted image

a se jutr kej vidmo??? v ponedeljek greš že v službo user posted image a si kej izvedela za nevro ambulanto?

Tanja, super za Toskano, upam da bomo šli mi naslednje leto

ledenka
, a veš da sem jst dala poizvedbo za ta vaš hotel, v istem terminu in mi je javilo da so vse sobe zasedene user posted image kr neki

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.4.2010 19:20:24   
koala.cek
heluuuuuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.4.2010 19:54:35   
koala.cek
a vaši nosijo klobučke ? ker nimam pojma,kako mu naj pribijem tist kos na bučo ...sem pozabla kako je potekalo tole pri tavelikem. mislim, da jih tudi nismo nosili. al jih je odpihnilo al pa jih je sam nekam vrgel.

jah, pestro je. tkole z dvema šibat sem in tja, uresničevat njune potrebe je karuser posted image

pa odločam se, al naj tavelikega jutri in v petek imam doma. da se še malo razvajamo. čeprav po drugi strani imam pa tolikooo dela, da je joj. btw danes je moj zadnji dan porodniškeuser posted image

en dan bi jih peljala še do arboretuma. tista igrala so kot nalašč. hmmm...moram malo skombinirat. pa stric pride na obisk. iz prekmurja. z vnukinjo. njih bi peljala do zoo-ja.

pa še en šoping moram udarit. nimam nič za oblečt. otroci nič za obut. še vedno revež hodi v gojzarjih. tiste masove ala croscice je strgal. jah, malo dnarja mal muzke. sej vem.....hladilnik je prazen. frizerja še nisem obiskala. avto moram na tehnični odpeljat. no, ampak gume so pa zamenjane..to je pomemben podatek. user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.4.2010 19:59:57   
PapuaNG
čer,

sem prespala pol dneva. Smo šle včeri z babami mal ven, pa je moj zjutraj malega pedenal. Pol je pa tut več kot tri ure spal, tko da sem še jst ene dve potegnila user posted image Ne vem, kako mu je potem uspelo še na poti na rožnik spat skor eno uro user posted image Zdej je pa itak naspidiran, tko da bomo še mal počakal s spanjem.
Gremo pa jutri na morje user posted image Zaenkrat velja do nedelje, mogoče pa še kaj potegneva, ker ma moj itak frej (vsaj tako kaže, končno). Edino vrtec bi morala potem prestavit,ker naj bi v ponedeljek začeli...upam, da ne bojo kompliciral. Sej plačal bomo itak cel mesec.

Moj je šel na masažo, ga kolega 'časti', ker njegova bejba masira. Jst se moram pa še zdepilirat, da bom lahko v kratkičih na morju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.4.2010 20:08:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka
, a veš da sem jst dala poizvedbo za ta vaš hotel, v istem terminu in mi je javilo da so vse sobe zasedene user posted image kr neki

user posted image jaz sem rezervirala 1 dan pred odhodom. no, pa tud tam smo vidli, da je jako prazno. sem pa to opravila kar na strani od hotela, drugje ni bilo nič ceneje.

koalček, če najdeš rešitev, kako obdržati kapo gor, prosim povej. tud pri nas je to mission impossible user posted image

moj otrok še kar spi, spat je šel ob 5h user posted image bi ga morala previt, pa večerjat bi moral...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.4.2010 20:11:43   
majana79
ledenka, nimam pojma, sem šla prek strani od hotela...

naš pa že spi nočno spanje, za 3 ure, pol se bo itak zbudu...

klobuček ima naš kake pol ure gor, potem si ga pa obvezno začne dol dajat, pa še s tako ihto ga vrže, noro user posted image

kolegica k., ti pa maš pestro user posted image

joj, jaz se moram it tut kaj v službo pokazat, pa se mi nič ne da user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.4.2010 20:25:19   
maja1488
Če katero potolaži podatek, je danes polna luna.
Moji dve sta nemogoči, mož tut, ker ga ni user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.4.2010 20:28:50   
ledenka
ok, M se je zbudil, je poln energije. dobi večerjo, pol pa umit in spat... sanja svija kukuruz user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.4.2010 20:29:24   
Leela
Tanja super za Toskano, čakam slikce. Sigurno so dobre in bomo sline cedile user posted image .

Kdaj bom šla sploh v kakšno trgovino ne vem. Bi si mogla še kubojke kupit. Pridemo domov ob pol šestih. F. ful pogreša dom. Ko se vrnemo je čist hepi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.4.2010 20:29:53   
lake
Majana Sori, sm pozabla povedat. Baje da neki res še delajo na stari pravdi, ampak bolj baje kot neka razvojna ambulanta, tko da raj poklič za vsak slučaj.

Klobuček Jst ji ga prvežem, če ga začne dol vlečt, drgač ji ga pa skoz na glavo porivam nazaj, pa se slej ko prej naveliča.

Papua Super za morje. Kam pa greste?

Služba, mi je kr slabo ko pomislm, po sobotnem uvajanju me je vse minil, kar me je še prej veselil, ker sm se zgubla že po hodnikih, oddelkov si pa itak nisem zapomnila. Dobr da v dvigalu piše, kje je kak oddelek, bom mogla mal zablefirat da kao obvladam, pa vmez špegat na plonk listek user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.4.2010 20:33:37   
maja1488
Leela, kako je F? A mu je lepo se čuvat?
Z pogreša dom, če gremo za eno uro ven. Že teži, pol pa domov pridemo je pa vsa vesela. Zapečkarca!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.4.2010 20:35:49   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Z pogreša dom, če gremo za eno uro ven. Že teži, pol pa domov pridemo je pa vsa vesela. Zapečkarca!

J. tut!

Danes smo šli do trgovin, pa je bil v avtu že ves siten in zaspan, doma je pa kar znorel, ko sem ga dala na tla in dal v peto prestavo. user posted image

aja, pa začel je piskat user posted image mati mila, sem misla da mi bodo bobniči počli

lake, hvala, bom jutri poklicala... a prideta kej naokol?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.4.2010 20:38:37   
maja1488
lake, na katerem oddelku pa delaš? Al kako imate narejeno?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.4.2010 20:41:30   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Leela, kako je F? A mu je lepo se čuvat?

user posted image

Se mi zdi, da je F. tudi zapečkar.

Zjutraj ni problema, tam itak spi ene tri ure, pa malo je zunaj... Potem ko prideva je siten, ko je v avtu je pa že vesel in doma tudi. Bom videla kaj bo čez čas, če se bo navadil -sploh. Kaj češ, življenje je težko user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.4.2010 20:41:37   
FLASK_A
Tanja, super. Sem vedla da boste noro uživali, tam je fuuul lepouser posted image

Joj, kolk vas gre nazaj delatuser posted image Nič vam nisem fouš...

Koalcek, ti boš pa samo sebe srečala ko imaš toliko delauser posted image Kape... Jaka jo ima na glavi ker je priden, Maja pa vse pomeče s sebe. Še slinček jo nervira in ga da takoj doluser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.4.2010 20:45:02   
lake
Majana Mogoče, bom vidla, sm zmenjena z Blueeyes zjutri za šetnjo. Edin okol 13h lahko.

Maja
Dol sm na sprejemu.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.4.2010 20:53:48   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana Mogoče, bom vidla, sm zmenjena z Blueeyes zjutri za šetnjo. Edin okol 13h lahko.

Maja
Dol sm na sprejemu.

O lepo, pol te zihr kej srečam user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.4.2010 20:57:11   
majana79

aja ni panike, če bosta slučajno user posted image

midva sva itak zdej kar na dvorišču, se mi ne da šetkat, on je pa tut zadovoljen, če hlače po tleh uničuje user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.4.2010 20:58:27   
Dudica1
čer...dogaja...dogaja...user posted image
cel dan zunaj neki pohajam,zdej smo meli še obisk-povabilo na poroko user posted image user posted image ...jupi žur user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.4.2010 20:58:44   
Tanja_
Pred 20 minutami sem jo uspela popokat spat-ja tulila, k zmešana. Ne vem,kaj jo daje, tkole še ni bilo....

Nič se grem stuširat in spat-jutri je službauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.4.2010 20:58:54   
lake
Edin če prideta do Bežigrada na šetnjo, pol te pa tvoj popoldan pobere. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.4.2010 21:05:56   
majana79

Edin če prideta do Bežigrada na šetnjo, pol te pa tvoj popoldan pobere. 

ah kje, mi crkne v vozičku, jst dobim pa živčni zlom

bomo enkrat na obisk pršli pa se bomo spet vidle

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.4.2010 21:07:58   
koala.cek
pa končno sem rezervirala, vplačala in plačala dopust. alelujauser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.4.2010 21:09:01   
koala.cek
a ve se še tkole lahko šetkate ? to je pri nas samo kadar zaspi, drugače vsi na umobolnici pristanemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.4.2010 21:13:08   
koala.cek
sem pa zadnjič dobila tester od mustele za atopično kožo in se mi zdi, da je mnogo boljša od aderme. sej ne rečem, ta ni bila slaba, ampak neki čudežnih stvari pa tudi naredila. pri mustelini se mi pa zdi, da se je kar fajn popravila. al pa je glih slučaj. bomo še nekaj časa sprobavali. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

način poroda
bellamia

kako ste rodile svoje otroke?

naravno, brez protibolečinskih sredstev (76%)

s carskim rezom (18%)

z ultivo (6%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!