Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Dopoldan sta prisla dedi in babi na kafe, da sta se mladinca malo pocartala. Po kosilu smo sli pa vsi vodoravno (no, tavelik mladinc je polezaval na kavcu in gledal Madagaskar). Potem smo pa zunaj okrog hise tekali, kosili travo in igrali nogomet. Za zakljucek dneva so padle se palacinke, potem pa samo se mizule...
... sicer pa bluzim po netu in upam, da bom pregurala se to uro in pol. v bistvu sem ze vse nadoknadila za pretekli teden, ker imam taksen mir, da sem vse naredila ekspresno hitro in z neverjetno lahkoto. Firma je pa totalno opustosena in nimam nic sprotnih stvari za delat, pa se nobeden me ne gnjavi. Jutri bo situacija popolnoma ista, v petek bo pa za ene stiri ure dela, ker je zadnji delovni dan v mesecu.
.
. Sploh si ne predstavljam, da bi bila vsak dan tako pozna. Saj drugace tudi cele vecere delava, ampak je cisto drugacen filing, ker si doma ob normalni uri. No, tudi danes bova bolj pozna. Greva v shopping za kolesa. Enega za mene (plus celada in stolcek za Nejca), pa enega za mojega tatkota, ki cez 2 meseca praznuje okroglih 60. Smo se strinjali, da si zasluzi eno konkretno darilo... pa se kaksno kozlarijo bomo uspicili, ko bo cas za to... upam, da je se za taksne in drugacne neumnosti
.
.
Je pa danes mnogo boljše. Vsaj približno lahko normalno hodim.