KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pa saj ne morem verjeti..CITA WELCOME BACK!!!! Kak sem te pogrešala.. Ne sekiraj se, vse nas baše čas, saj so te današnje službe tako "nedružinsko" (joj, kaki izraz sem si sedaj izmislila ) naravnane, da kar glava peče. Glede pubertete pa ti nimam kaj svetovati, saj še nimam tovrstnih izkušenj. Glede Lie pa se ne sekiraj, če še ne hodi..tudi naš Valentin še verjetno ne bi hodil, če ga njegova babi ne bi tako forsirala, ker je MORAL shoditi, če pa je njen sin shodil z 9. meseci. Halooo!!!! Pusti času čas...Sem bila v soboto na kopanju na Ptuju, pa je tam bil tudi nek 2-letni deček, za katerega mi je mamica povedala, da je shodil z 17 meseci! Pa nič zato, je pa bil sedaj pri 24 mesecih tako stabilen, da dol padeš. Tak je skakal po vodici, kot da bi že najmanj 2 leti hodil. Veš, ne sekiraj se toliko, življenje je prekratko. Pa bolj pogosto se nam oglašaj, da se lepo vzajemno tolažimo. to se pri nas dogaja...pa mi bodo živci zdaj en dan popustili...Matejeva mama nonstop teži Maruši, da naj po dveh hodi, da je že velika, da ma nogice, itd. Maruši pa še ni kr še ni ziher...pa mi je čist vseeno če se še dva meseca po vseh 4 plazi...bo že shodila ko ji bo...joj, to pa mi dvigne pritisk Trezika točno tako, samo jaz sem bila v tem času v službi in nisem imela vpliva na to...ko pa sem prišla domov, pa sem ga kar na vse 4 dajala in skoz zraven govorila, da bo še tak moral vso življenje po 2 hodih...
|