neboglasnica
|
Da še malce pokomentiram za nazaj, k mam glih cajt , no, naj bi nekaj delala, ampak je RR na prevem mestu. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 neboglasnica, trampolin je zakon, a ne? Glih prejle mi je sodelavka razlagala, kakšen muskelfiber ima od skakanja po njem med dopustom. Almera, Lanova viroza je šla bye-bye? I hope so. Upam, da kmalu poštimaš in šibneš na bolniško ter se spočiješ od vožnje. Ej, dobra si, tolk km - uf, uf. Last but not least: postala teta ... svakinja rodila fantka Petra (5. otrok ) ... in pazi zdaj to, kakšne datume imajo v familiji: 2. 5. - rojen Peter 3. 5. - možev rd 4. 5. - obletnica poroke 5. 5. - rd bratca To pa je datumska usklajenost, kajne? 1. ne bi vedela, se bojim gor, da ga ne uničim. Veš, ima določeno kilažo. 2. Borovo virozo si mislila, kajneda? Oz. ker si tak multipraktik, si hotela obe mamici povprašat po zdravju njunih sinov in nastalo je takole. 3. teta. Še dobro, da so tisti teden dopusti, lahko vsaj v miru žurajo. IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: nanka Ravnkokar sem imela reševalno misijo, Natka si je vrgla mivko v oči, človek bi res moral imeti pri otrocih vsaj srednjo medicinsko šolo, še dobro da imam bogato domačo lekarno, kjer ne manjkajo niti umetne solze. Napiši kako se to reši, nekak čutim na vodi da se zna to tudi nam zgodit. Tole se mi pa dopade, res.
|