Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.5.2010 22:24:42
|
|
|
|
Leela
|
nočko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.5.2010 22:25:52
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, te bom jutri spomnila flaska, mirno noč pa čim prejšnje kakanje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.5.2010 22:42:09
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Joj punce, mal se štulim med čvek- dejte mi hitro pomagat! Jakatu pri kakanju ne pomagajo niti svečke, topla kopel, hrana, sirup za odvajanje, veliko pije, je aktivije in probiotike. Konkretno ni kakal že več kot dva tedna Samo matra se, nič ne gre ven. Ponavadi ima eno ogromno kepo potem. Ali mu lahko dam ricinusovo olje ali rajši ne? Ma bogi A iam to velikokrat probleme? Ti ne znam svetovat. M je enkrat tko imela, pa jo je tiščalo in ni upala, ker jo je bolelo, ker je blo že ful trdo in jo je praskalo do krvi. Sem pol ful z bepanthenom namazala notr (s palčko za ušesa), dala še svečko in je nekako šlo. Ritko je imela pa celo krvavo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 4.5.2010 23:24:06
|
|
|
|
lake
|
Evo torta fertik, T. je mela žurko, se je zbudla in nikakor ne zaspat nazaj. Flaška Se vidiva jutri, prideš naravnost k men . Če ne zaspim, crknjena sm totalno. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 7:36:48
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Smo že od 5:15 pokonci Kdo bi meni eno kofe skuhal
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 7:45:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Smo že od 5:15 pokonci Kdo bi meni eno kofe skuhal jutro - čimprej svoji punci nauči kuhat kavo - te bosta vsaj s kavo zbujali
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 7:48:41
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jutro! Smo že od 5:15 pokonci Kdo bi meni eno kofe skuhal jutro - čimprej svoji punci nauči kuhat kavo - te bosta vsaj s kavo zbujali Hm...ni slaba ideja. Zdej učim, da se posesa za sabo, če se kej raztrese. Pa kr gre
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:11:29
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Vse najboljše M. in ledenka pa F. in leela! Mi imamo pa 11 mesecev. spali nismo, zunaj je megla za bruuuuhat bomo zgleda spet notr
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:11:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majana si me zdaj spolnila na tablete sem prej gledala reklamo za formaline al pa ta alli... a mislite da je to kaj,bi probala Aja pa a maš kakšen pohvaljen izdelek za porjavitev? ma dej mona, kaj boš to jedla, sej nisi debela... to so zdravila moram poiskat, na pamet ne vem... hudiča, sem čist pozabila ti sporočim by the mimo... a sem jaz tebi povedala da nikjer ne dobim testerjev od pudra, ker kozmetiko držijo samo v določenih lekarnah??? ej ful pozabljam in se nikakor ne morem spomnit a sem ti to že povedala al ne ja ja si si škoda da ni...hvala vseen
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:12:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Dobro jutro! Vstali mal čez 7 ...slabooo mi je...ne vem a naj grem k zdravniku al se mi bojo smejal ...že od sobote mi je slabo za **** ...od kaj ne vem...aja jem tabletke tko da noseča nisem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:19:56
|
|
|
|
koala.cek
|
good morning, možiček je vstal z obema lumpoma, tako da sem se izležavala v postelji. tavelik je zdaj že v vrtcu, tamali pa gre nazaj spat. aleluja. jst bom pa za službo pripravljala. moram že kakšno pametno navodilo napisat majana, včeraj sem se delno posluževala tvojega nasveta - o nič delat. sicer pa dež. nič hudega. moja travica raste in je zelena. pa bršljinke so tudi že na balkonu. pa še cel kup drugih rožic sem posadila. hihih...prav kičasto bo že ratalo. in vse najboljše drage mamice in malčki !!! SUPER STE !!!!!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:28:50
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobro jutro! Vstali mal čez 7 ...slabooo mi je...ne vem a naj grem k zdravniku al se mi bojo smejal ...že od sobote mi je slabo za **** ...od kaj ne vem...aja jem tabletke tko da noseča nisem hm, a pa so to slabosti čez cel dan, al recimo ko ne ješ pa si eventuelno lačna? tabletke pa tut niso 100%, samo 99,9% kolegica k., vsaj nekdo me upošteva občasno
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:30:20
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:37:45
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali kar ok. Se je po polnoči nehal zbujat. Se mi zdi. Danes pa v vrtec, prvič Me prav zanima, kako bo. Se pa ubistvu že ful veselim, mu bo tam pomoje dosti bolj zabavno kot doma, ko je skos z mano pa vedno istimi igračkami. Pa baje gre še moj zraven, tko da sploh fino. Vreme je pa res za bruhat. Pa nič ne kaže,da bo šlo na bolje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:38:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobro jutro! Vstali mal čez 7 ...slabooo mi je...ne vem a naj grem k zdravniku al se mi bojo smejal ...že od sobote mi je slabo za **** ...od kaj ne vem...aja jem tabletke tko da noseča nisem hm, a pa so to slabosti čez cel dan, al recimo ko ne ješ pa si eventuelno lačna? tabletke pa tut niso 100%, samo 99,9% ne skoz mi je slabo tud ponoči,ne tolk za bruhat ampak mi je da ne morem spat orng...samo ko jem mi pa ni slabo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:41:16
|
|
|
|
maja1488
|
Vse najboljše M in F! Z pošilja poljubčke...že osvaja Mamici, vama pa tut enega velikega cmoka.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:42:23
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobro jutro! Vstali mal čez 7 ...slabooo mi je...ne vem a naj grem k zdravniku al se mi bojo smejal ...že od sobote mi je slabo za **** ...od kaj ne vem...aja jem tabletke tko da noseča nisem hm, a pa so to slabosti čez cel dan, al recimo ko ne ješ pa si eventuelno lačna? tabletke pa tut niso 100%, samo 99,9% ne skoz mi je slabo tud ponoči,ne tolk za bruhat ampak mi je da ne morem spat orng...samo ko jem mi pa ni slabo Lahko je tudi od tabletk - slabosti čisto podobne nosečniškim
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:43:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Dobro jutro! Vstali mal čez 7 ...slabooo mi je...ne vem a naj grem k zdravniku al se mi bojo smejal ...že od sobote mi je slabo za **** ...od kaj ne vem...aja jem tabletke tko da noseča nisem hm, a pa so to slabosti čez cel dan, al recimo ko ne ješ pa si eventuelno lačna? tabletke pa tut niso 100%, samo 99,9% ne skoz mi je slabo tud ponoči,ne tolk za bruhat ampak mi je da ne morem spat orng...samo ko jem mi pa ni slabo Lahko je tudi od tabletk - slabosti čisto podobne nosečniškim samo jih jem že en čas pa mi prej ni blo... mi je blo pa po prejšnjih že kmalu od začetka jemanja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:47:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali kar ok. Se je po polnoči nehal zbujat. Se mi zdi. Danes pa v vrtec, prvič Me prav zanima, kako bo. Se pa ubistvu že ful veselim, mu bo tam pomoje dosti bolj zabavno kot doma, ko je skos z mano pa vedno istimi igračkami. Pa baje gre še moj zraven, tko da sploh fino. Vreme je pa res za bruhat. Pa nič ne kaže,da bo šlo na bolje. uživajta v vrtcu gre danes katera kamorkoli na kafe, imava avto
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:48:40
|
|
|
|
ledenka
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa FB ga neki serje!!!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 8:53:06
|
|
|
|
HINDI
|
Živ ledenka, jaz grem lahko na kavo kam v Šiški ali na koseze če ti ni predaleč, ker sva brez avta...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 9:15:25
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... Vse najboljše M. in F. za 1. rojstni dan Šivilja... hvala za številko. Sem dobila datum v maju Ledenka... no, pa pridi do Šiške kam... Smo pa za kavico tam po 11.30... Koalček... ti se kar spočij pred službo. Si me pa prijetno zaposlila...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 9:31:47
|
|
|
|
koala.cek
|
ok babe, I need help. good news: vse hlače so mi prav. bad news: noben modrc mi ni prav. joške ven lezejo. bljak. fuj. kje ste kupovale zadnje modrce ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 9:31:54
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jutro... Vse najboljše M. in F. za 1. rojstni dan Šivilja... hvala za številko. Sem dobila datum v maju Ledenka... no, pa pridi do Šiške kam... Smo pa za kavico tam po 11.30... Koalček... ti se kar spočij pred službo. Si me pa prijetno zaposlila... Se prodružujem čestitkam!! Petra - super - me je že zsnimslo, če si se kaj zmanila Kavica v Šiški - sem za, če se ne zgodi kaj nepredvidenega Ledenka - meni vse šteka danes, ne samo fb
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 5.5.2010 9:32:59
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ok babe, I need help. good news: vse hlače so mi prav. bad news: noben modrc mi ni prav. joške ven lezejo. bljak. fuj. kje ste kupovale zadnje modrce ? HM za dojit, drugač pa pred leti Palmers
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?