Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

od kamor se potem teden dni ali dva tedna ne ganeš.......dokler te ne strpajo v bus in odpeljejo nazaj na letališče.....
... če poznajo resort potem vedo kako je in ne vidim razloga za proti! na djerbi so pa res obdobja ko trava cveti in je pač to del narave...
. Na letalo pa je mali spet bil v štorklji, ob vzletu in pristankom je bil priheftan na joško, vmes pa spal. Nekaj malega se je valjal po tleh, nekaj malega sva pretegnila noge in se sprehodila po avionu, previla, nahranila, mal so ga stevardese mečkale.. in 5-6 urni let je minil kot bi mignil. Brez štorklje pa bi bila huda, saj bi mi roke odpadle, predvsem na avionu, ko bi malček spal, ap še jaz ne bi mogla normalno jest, ne spat. Tak pa sem imela vedno fraj roke. V avionski košari pa ni hotel spati.
.