Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:07:27
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, IO ma danes 20% popust na maksi obleko vidla, sam tisto je obleka za bolj visoke, ne take štople kot sem jaz šivilja, lohk gremo protestirat, ker se je konfekcija zmanjšala nekvalitetno blago, kaj češ <meni so se vse obleke uskočile Tiste oblekca je pa lušna, samo tudi 20% off je še kar lepa cena
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:09:05
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja poznam! zadnjič so mi ene hlače v trgovini prišle do kolen no, se trudim in črtam cuker... pa včasih rata.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:10:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, IO ma danes 20% popust na maksi obleko vidla, sam tisto je obleka za bolj visoke, ne take štople kot sem jaz šivilja, lohk gremo protestirat, ker se je konfekcija zmanjšala nekvalitetno blago, kaj češ <meni so se vse obleke uskočile Tiste oblekca je pa lušna, samo tudi 20% off je še kar lepa cena po moj mi od njihove kolekcije itak pašejo sam nosečniške zadeve...
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:16:52
|
|
|
|
šivilja
|
Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:25:31
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, huda! bomo skup kupile k bomo spet suhe šivilja, od tistega kar mi je na clecle všeč, še 38 ni blo... sam 34 pa 36... poglej vseen, mogoče je teb kej druzga všeč jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:25:56
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi. pa skupi glejta
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nazaj na RR. čestitke vsem enoletnikom, ki so danes upihnili prvo svečko! naj bo njihovo življenje polno veselja in zdravja, ostalo dobro bo prišlo zraven! v službi ugotavljamo, kako se imamo fletno. da prav uživamo (če izvzamemo nekaj negativnih trenutkov) in me kar malo skrbi, da slučajno ne dobim službe, za katero sem včeraj poslala prošnjo. sem čudna, vem. nekako bi mi kar ustrezalo ostati tu še kakšne 3 mesece... (si govorim že 10 let ) otroka sta umita. ušesa imata čista. da bosta jutri ubogala očka, ko bom v službi. dlake si moram tudi jaz odstranit. pa k frizerju moram. pa kakšna manikura bi mi tudi polepšala videz. ah, kaj čem: ko se smejem, se sploh ne opazi moje zanemarjenosti (si redno umivam zobe!) kile, kaj čem, če tako rade z mano hodijo naokrog! oblekica je pa lepa. zelo elegantna, a kljub temu se ji vidi, da diha.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:29:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo te bom staškala, veš kolk babe plačujejo za take joške??? ti pa se neki zmrduješ uf, M. je končno zaspal... upam vsaj. ne upam it gor
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:30:01
|
|
|
|
lake
|
T. je zaspala. Noče več spat, če se ne uležem zraven. Očitno posledice moje dopoldanske odsotnosti. Kaj bomo pile?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja_včeraj zaspala s ta prvim otrokom... me je kar zmanjkalo. sem vesela, da se mi ne zgodi za volanom. šivilja, kako ti je šla vožnja danes?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo te bom staškala, veš kolk babe plačujejo za take joške??? ti pa se neki zmrduješ
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:31:30
|
|
|
|
maja1488
|
Tubby... tašča. Pejt še njej ene parkrat kapnit olje v oko. Ne znam ti pa povedat, če kej škodi. Pa vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:31:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, huda! bomo skup kupile k bomo spet suhe šivilja, od tistega kar mi je na clecle všeč, še 38 ni blo... sam 34 pa 36... poglej vseen, mogoče je teb kej druzga všeč jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo Sem danes en rekelc ven potegnila - je blo vse OK dokler ga ni blo treba zapet
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:32:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi. pa skupi glejta Zdaj se uspavamo v pojstli - sam danes ne gre, zdaj se že dere, kar se do sedaj še ni
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:33:51
|
|
|
|
koala.cek
|
čer, ulala šoping. thats the way i like it. hja, kaj naj rečem. preživela teden med cunjicami, majčkami, modrčki, tangicami, špičaki, intd.. in ugotovila, da je res vse minimalistično. če hočem eno normalno številko dobit, jok brate - odpade. druga dobra stran, ki sem jo ugotovila - da moram nujno v šoping v NY. Sem si predstavljala kakšne čevlje si bom v ALDOtu kupila, pa kakšno kiklco od Anne Klein, pa majčko od hilfigerja...intd...oh ja .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:33:55
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja aja_včeraj zaspala s ta prvim otrokom... me je kar zmanjkalo. sem vesela, da se mi ne zgodi za volanom. šivilja, kako ti je šla vožnja danes? Sem mogla prej itak še 10x gor pa dol po štengah, da sem vse zapakirala in sem pokurla tist alkohol - ko zaspi grem pa na nobo rundo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:34:29
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi. pa skupi glejta Zdaj se uspavamo v pojstli - sam danes ne gre, zdaj se že dere, kar se do sedaj še ni Je blo pri nas isto...šele zdej je zaspala. Ob sedmih je šla pa v posteljo. Prvič, da se je tko drla, sam da sem ven stopila. Če sm bla notr je pa na ograjci visela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:36:05
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake T. je zaspala. Noče več spat, če se ne uležem zraven. Očitno posledice moje dopoldanske odsotnosti. Kaj bomo pile? coctajl v martini kozarcu
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:37:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo te bom staškala, veš kolk babe plačujejo za take joške??? ti pa se neki zmrduješ uf, M. je končno zaspal... upam vsaj. ne upam it gor naj mi pol povejo kje obleke kupujejo ker nobene stvari ne morem zapet bravo M.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat, kako je s tabo? tubby, upam, da je z učkom okej!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:38:36
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake T. je zaspala. Noče več spat, če se ne uležem zraven. Očitno posledice moje dopoldanske odsotnosti. Kaj bomo pile? uuu, moja lejkica je pršla in pravo pobudo dala ma karkoli, sam da je alkohol notr kolegica k. ti se pa nehi s koktejli hvalt, me nimamo takih dedcev, da bi nam jih delal pa o šopingu v NY bod tut tiho
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 7.5.2010 20:39:01
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek čer, ulala šoping. thats the way i like it. hja, kaj naj rečem. preživela teden med cunjicami, majčkami, modrčki, tangicami, špičaki, intd.. in ugotovila, da je res vse minimalistično. če hočem eno normalno številko dobit, jok brate - odpade. druga dobra stran, ki sem jo ugotovila - da moram nujno v šoping v NY. Sem si predstavljala kakšne čevlje si bom v ALDOtu kupila, pa kakšno kiklco od Anne Klein, pa majčko od hilfigerja...intd...oh ja . Nimam nič zanimivih smeškotov - bi ti prilepla unga k taška pa unga z valjarjem. Jaz bi si tudi kje kaj zanimivega kupila (čeprav sovražim trgovine). Sem ravno danes ugotavljala, da ne vem kadj bova z možem lahko šla kam sama - prvič ker moji otroci nočejo biti brez naju in drugič, ker jih noben ne bo hotel čuvat - hja sama sem si kriva, kaj pa mam tri, a ne ? Pa še neki o četrtem bluzim. Končno tišina in spanje - še malo počakam, pa letim na pijan tiramisu.
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?