|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
7.5.2010 20:07:27   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, IO ma danes 20% popust na maksi obleko user posted image

vidla, sam tisto je obleka za bolj visoke, ne take štople kot sem jaz user posted image

šivilja, lohk gremo protestirat, ker se je konfekcija zmanjšala user posted image nekvalitetno blago, kaj češ user posted image user posted image user posted image

<meni so se vse obleke uskočile user posted image

Tiste oblekca je pa lušna, samo tudi 20% off je še kar lepa cena

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
7.5.2010 20:09:05   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image poznam! zadnjič so mi ene hlače v trgovini prišle do kolen user posted image user posted image user posted image no, se trudim in črtam cuker... pa včasih rata.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
7.5.2010 20:10:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ledenka, IO ma danes 20% popust na maksi obleko user posted image

vidla, sam tisto je obleka za bolj visoke, ne take štople kot sem jaz user posted image

šivilja, lohk gremo protestirat, ker se je konfekcija zmanjšala user posted image nekvalitetno blago, kaj češ user posted image user posted image user posted image

<meni so se vse obleke uskočile user posted image

Tiste oblekca je pa lušna, samo tudi 20% off je še kar lepa cena

po moj mi od njihove kolekcije itak pašejo sam nosečniške zadeve... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
7.5.2010 20:11:52   
ledenka
ko bom suha...

http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/our-favourites/isabella-oliver-365-the-jackie-dress/D/30100/P/3:600:4010/I/DR445

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
7.5.2010 20:15:52   
šivilja

ko bom suha...

http://www.isabellaoliver.com/womens-clothing/our-favourites/isabella-oliver-365-the-jackie-dress/D/30100/P/3:600:4010/I/DR445

Nice.
Če jo zdaj oblečem, zgledam hudo noseča user posted image

< Sporočilo je popravil šivilja -- 7.5.2010 20:16:12 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
7.5.2010 20:16:52   
šivilja
Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi.user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
7.5.2010 20:25:31   
majana79
ledenka, huda!

bomo skup kupile k bomo spet suhe user posted image

šivilja, od tistega kar mi je na clecle všeč, še 38 ni blo... sam 34 pa 36... poglej vseen, mogoče je teb kej druzga všeč

jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
7.5.2010 20:25:56   
majana79

Jaz bi gledala un film (romantični) na pop-u in jasno da dete še ne spi.user posted image

pa skupi glejta user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
7.5.2010 20:29:19   
Anonimen
jaz nazaj na RR.

čestitke vsem enoletnikom, ki so danes upihnili prvo svečko! naj bo njihovo življenje polno veselja in zdravja, ostalo dobro bo prišlo zraven!

v službi ugotavljamo, kako se imamo fletno. da prav uživamo (če izvzamemo nekaj negativnih trenutkov) in me kar malo skrbi, da slučajno ne dobim službe, za katero sem včeraj poslala prošnjo. sem čudna, vem.
nekako bi mi kar ustrezalo ostati tu še kakšne 3 mesece... (si govorim že 10 letuser posted image )

otroka sta umita. ušesa imata čista. da bosta jutri ubogala očka, ko bom v službi.

dlake si moram tudi jaz odstranit.
pa k frizerju moram.
pa kakšna manikura bi mi tudi polepšala videz.
ah, kaj čem: ko se smejem, se sploh ne opazi moje zanemarjenostiuser posted image  (si redno umivam zobe!)

kile, kaj čem, če tako rade z mano hodijo naokrog!
oblekica je pa lepa. zelo elegantna, a kljub temu se ji vidi, da diha.

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
7.5.2010 20:29:47   
ledenka

jst pa čakam da mi gredo joški skup pa očitno ne misljo user posted image user posted image

te bom staškala, veš kolk babe plačujejo za take joške??? ti pa se neki zmrduješ user posted image user posted image user posted image

uf, M. je končno zaspal... upam vsaj. ne upam it gor user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
7.5.2010 20:30:01   
lake
T. je zaspala. Noče več spat, če se ne uležem zraven. Očitno posledice moje dopoldanske odsotnosti.

Kaj bomo pile? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
7.5.2010 20:30:42   
Anonimen
aja_včeraj zaspala s ta prvim otrokom... me je kar zmanjkalo. sem vesela, da se mi ne zgodi za volanom.

šivilja, kako ti je šla vožnja danes?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
7.5.2010 20:31:27   
Anonimen

te bom staškala, veš kolk babe plačujejo za take joške??? ti pa se neki zmrduješ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4038
7.5.2010 20:31:30   
maja1488
Tubby...user posted image  tašča. Pejt še njej ene parkrat kapnit olje v oko. Ne znam ti pa povedat, če kej škodi.

Pa vse najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
7.5.2010 20:31:30   
šivilja

ledenka, huda!

bomo skup kupile k bomo spet suhe user posted image

šivilja, od tistega kar mi je na clecle všeč, še 38 ni blo... sam 34 pa 36... poglej vseen, mogoče je teb kej druzga všeč

Sem danes en rekelc ven potegnila - je blo vse OK dokler ga ni blo treba zapet

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
7.5.2010 20:32:21   
šivilja

Zdaj se uspavamo v pojstli - sam danes ne gre, zdaj se že dere, kar se do sedaj še ni user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
7.5.2010 20:33:51   
koala.cek
čer,

ulala šoping. thats the way i like it. user posted image user posted image

hja, kaj naj rečem. preživela teden med cunjicami, majčkami, modrčki, tangicami, špičaki, intd.. in ugotovila, da je res vse minimalistično. če hočem eno normalno številko dobit, jok brate - odpade. druga dobra stran, ki sem jo ugotovila - da moram nujno v šoping v NY. Sem si predstavljala kakšne čevlje si bom v ALDOtu kupila, pa kakšno kiklco od Anne Klein, pa majčko od hilfigerja...intd...oh jauser posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
7.5.2010 20:33:55   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

aja_včeraj zaspala s ta prvim otrokom... me je kar zmanjkalo. sem vesela, da se mi ne zgodi za volanom.

šivilja, kako ti je šla vožnja danes?

Sem mogla prej itak še 10x gor pa dol po štengah, da sem vse zapakirala in sem pokurla tist alkohol - ko zaspi grem pa na nobo rundo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
7.5.2010 20:34:29   
maja1488

Zdaj se uspavamo v pojstli - sam danes ne gre, zdaj se že dere, kar se do sedaj še ni user posted image user posted image

Je blo pri nas isto...šele zdej je zaspala. Ob sedmih je šla pa v posteljo. Prvič, da se je tko drla, sam da sem ven stopila. Če sm bla notr je pa na ograjci visela.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
7.5.2010 20:36:05   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: lake

T. je zaspala. Noče več spat, če se ne uležem zraven. Očitno posledice moje dopoldanske odsotnosti.

coctajl v martini kozarcuuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
7.5.2010 20:37:07   
koala.cek
joj no...a ste mogle....

http://www.anneklein.com/Dresses/90263425,default,sc.html

mislim, kerga naj zdej podkupim ?

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
7.5.2010 20:37:14   
majana79

uf, M. je končno zaspal... upam vsaj. ne upam it gor user posted image

naj mi pol povejo kje obleke kupujejo user posted image user posted image ker nobene stvari ne morem zapet

bravo M. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
7.5.2010 20:38:23   
Anonimen
KatMat, kako je s tabo?

user posted image user posted image user posted image

tubby, user posted image
upam, da je z učkom okej!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4048
7.5.2010 20:38:36   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

uuu, moja lejkica je pršla in pravo pobudo dala user posted image

ma karkoli, sam da je alkohol notr

kolegica k. ti se pa nehi s koktejli hvalt, me nimamo takih dedcev, da bi nam jih delal user posted image pa o šopingu v NY bod tut tiho user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
7.5.2010 20:39:01   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

čer,

ulala šoping. thats the way i like it. user posted image user posted image

hja, kaj naj rečem. preživela teden med cunjicami, majčkami, modrčki, tangicami, špičaki, intd.. in ugotovila, da je res vse minimalistično. če hočem eno normalno številko dobit, jok brate - odpade. druga dobra stran, ki sem jo ugotovila - da moram nujno v šoping v NY. Sem si predstavljala kakšne čevlje si bom v ALDOtu kupila, pa kakšno kiklco od Anne Klein, pa majčko od hilfigerja...intd...oh jauser posted image user posted image .

Nimam nič zanimivih smeškotov - bi ti prilepla unga k taška pa unga z valjarjem. Jaz bi si tudi kje kaj zanimivega kupila (čeprav sovražim trgovine).

Sem ravno danes ugotavljala, da ne vem kadj bova z možem lahko šla kam sama - prvič ker moji otroci nočejo biti brez naju in drugič, ker jih noben ne bo hotel čuvat - hja sama sem si kriva, kaj pa mam tri, a ne ? Pa še neki o četrtem bluzim.

Končno tišina in spanje - še malo počakam, pa letim na pijan tiramisu.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?