frrrr
|
ne utegnem vas niti prebrat, pa se fejst zgovorne v petek sem se razvajala v savni. čez vikend smo imeli čebelico iz vrtca na obisku, smo ji pripravili lutkovno predstavo, koncert, brali smo ji knjige, ki so bile skupaj s čebelico v pravljičnem nahrbtniku, na sprehod smo jo peljali... vglavnem razvajali smo čebelo včeraj bil fant še v vrtcu, domov prišel pa vroč z zabasanim nosom. po hrbtu imel izpuščaje, zato sta se šla takoj pokazat kot nam je naročila zdravnica. ni še nč pokazalo v krvi, danes zjutraj pa že bris pokazal angino. sta že včeraj šla s takšno diagnozo k njej, ker ima sosedov fant angino. vglavnem naš fant bil po dobrem mesecu dopusta 5 dni v vrtcu (4 dni prejšnji teden in včeraj), pa že na bolniški in 10 ospena. adijo pamet. glava ga boli, vrat, brez glasu je, iz nosa curlja, pokašljuje, do 38.6... je tak miren in tih fant, ki ga ne poznamo. Brini se pa tut neki kuha, ji je popoldne začelo curljat iz vseh lukenj... prozorna tekočina iz ust, nosu in oči... sva zvečer kr preskočile gh, sva samo joškale, ki ji bolj ustreza kot pa žlica. no, mene pa tut neki žgečka po grlu in nos se mi hoče zabasat. prav fajn no... pa poln teden in še bolj poln vikend načrtov nas čaka... a, to morm povedat, da sem dans gledala prelepe poročne fotke od Renesme zdej grem pa mau likat... zapravljala sem že, sem fotke naročla, pa pikapoloničin katalog prelistala in valjda mogla kej kupit mejte se! upam, da ste bolj zdravi kot mi...
|