|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
9.5.2010 10:39:44   
eelyy
Jutro!!

Evo danes je pa res sonček sem takoj boljše volje.Ah T. je nekaj sanjal in sem ga komaj pomirila potem je spet rabil čas da je zaspal in seveda dokler sem se še jst spravla nazaj zaspat je bla ura 5h,no vsaj potegnila sem do 10h.

Jst sem zadnič kupila cicibanke sem dala 40 eur(kar je precej drago)pa niso za na morje,se bom mogla še tam odštet(sam bo čist ene bolj obične kupila)se nebom preseravala.

Včeraj smo bili na tržnici v big beng sem šla pogledat te sesalce(vodne)in v hervy normana tko da še ramišljam katerega nej kupimuser posted image se katera spozna na te zadeve?

Papuang:
verjetno se bova mogle kar sprijazniti,da najini malčki ustajajo tokrat na noč(vem kako je če spi pri vama še 100 krat hujše,se skos obrača in brca z nogami in potem še manj spiš kot ko se zbudiš tokrat na noč,jst sem bla prepričana da bo zvečer bolj spal..pa je hudiča nekaj sanjal in v spanju grozno začel jokat in seveda dokelr sem ga pomirila in vse se je zbudil).Drugače pri nas že dva dni spi samo 1 uro na dan popudne postane zaspan pa ga zamotimo in nekako zdrži(sem mu dala uro 12-14h sem imela v mislih,on se pa kr zbudi ob 13h).Možno da je tud to vreme je bolje spal ko ni bilo cel teden tole muhasto.....
Lepo praznujte rojstni dannnn.

ktja:ah glede strank se jst nesekeram,znajo pa res dobro človeka v slabo voljo spraviti in stvar tok zakomlicirati.
katmat:uh javi se,bomo držali pesti da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nč zdej pa grem pospravljat je možek T. ven odpeljal da se lahko malo spočijem in v miru pospravim.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
9.5.2010 11:06:12   
lake
No zdej ko je pa T. vstala, se pa neki oblači user posted image .

KatMat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da te hitr poštimajo.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
9.5.2010 11:17:30   
majana79
naš je pa šele zaspal... user posted image

flaska, nimam pojma, na moške obleke se pa čist nč ne spoznam

ti bo kolegica k. zihr pomagala al pa ledenka

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
9.5.2010 11:33:51   
Dudica1
Pri nas pa bo kmalu kosilo potem pa šibamo v volčji potok user posted image

Lep dan!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
9.5.2010 12:05:16   
lake
Moj hoče pa v nek Pekel pri Borovnici, pomoje bo itak bež, tko da Majana, če si premisli te pokličem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
9.5.2010 12:05:45   
Leela
F. je spal celo noč, dihal je tudi vredu. Iz tahujšega je ven, zdaj ga moramo samo mirkat. Hvala za pike poke user posted image

katmat user posted image user posted image user posted image

grem kuhat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
9.5.2010 12:21:52   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela
F. je spal celo noč, dihal je tudi vredu. Iz tahujšega je ven, zdaj ga moramo samo mirkat. Hvala za pike poke user posted image

O, super. user posted image user posted image user posted image

Lake, res se je čisto pooblačilo, pa mrzlo piha. Mislim da Pekel danes ni najboljša ideja... user posted image Pa tako lepo je kazalo. mi smo bili na kosezah, je blo še kar fajn. Zdej je pa oblačno in mrzlo tako da smo šli domov. Na kosilo, njami!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
9.5.2010 15:12:00   
lake
Sva nazaj. Je bil prov fajn sonček, oblačnost se začne tm nekje pri Brezovici. Je pa res da je ale Pekel mal adrenalinski za majhne otroke, ker precej drsi, sploh za navzdol. Je pa lepo, sva pršla do druzga slapa, naprej si pa nisva upala s T. 

Zdej pa čakam da mi možiček skuha kosilo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
9.5.2010 16:39:16   
ledenka
kati user posted image user posted image user posted image

flaska, moj ma žiljon oblek, ki se razlikujejo sam v barvi. tmno modre, temno sive, svetlejše temnosive, s črtami ali brez. poživi pa vedno s srajco in kravato. pri moških poslovnih oblekah nimaš drugega... lahko so kvečjemu ponekod malce izstopajoči gumbi.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
9.5.2010 17:56:03   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

mi gremo tudi na morje. mogoče celo zaplavat.

poletni čevlji - tevice in crosciceuser posted image  , pa veliko bose nogeuser posted image

Teva imaš najbrž za tavečjega?A za tamalega pa Crocs?Kje naj jih pa kupim?

za oba imam tevice in croscice.

le da so za tavelikega spredaj malo bolj zaprte: nekaj podobnega: http://www.superge.si/html/svn/7659328-AA.shtml

croscice sem kupila tukaj: http://www.crocs-socks.si/main.php?com=izdelekPodrobno&task=izdelekPodrobno&izdelek=265

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
9.5.2010 17:56:17   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

koalček a take? http://www.bestshop.si/izdelek/1971/naziv/TEVA-sandali-za-malcke-Hurricane

jap

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
9.5.2010 17:57:59   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

flaska, moj ma žiljon oblek, ki se razlikujejo sam v barvi. tmno modre, temno sive, svetlejše temnosive, s črtami ali brez. poživi pa vedno s srajco in kravato. pri moških poslovnih oblekah nimaš drugega... lahko so kvečjemu ponekod malce izstopajoči gumbi.

enakouser posted image

ne mara nekih talentiranih, pa svetlečih kot šovboy....klasika rula. včeraj sem mu kupila tole: http://www.clecle.si/index.asp?tn=productview&pid=95754

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
9.5.2010 17:59:51   
koala.cek
jojjjjj katmat - držim pesti. upam, da si že doma in da je vse ok !!!!user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
9.5.2010 18:13:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

enako
ne mara nekih talentiranih, pa svetlečih kot šovboy....klasika rula. včeraj sem mu kupila tole: http://www.clecle.si/index.asp?tn=productview&pid=95754

ja, saj. drugače niti ne more izgledatuser posted image Bo treba mal več oblek kupit... še druge barve. da bo vsaj zgledal da se vsak dan preoblečeuser posted image

jojjjjj katmat - držim pesti. upam, da si že doma in da je vse ok !!!!user posted image

tudi jazuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
9.5.2010 18:34:17   
Dudica1
katiiii!!!

Smo si ogledali dinozavre user posted image user posted image user posted image super je blo...sonček in lepo res smo se na sprehodili...no skor preveč ker ma T. žulj na peti user posted image
Ustavili smo se še po tortice user posted image in je dan popoln user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
9.5.2010 18:49:52   
petrazg
Flaska... na clecle imaš zdajle full ugodne Murine obleke. Drugače pa pri nas velja samo klasika...

Dudi... so fini , a ne?

KatMat?????

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
9.5.2010 18:54:23   
Tanja_
Mi smo tudi nazaj. Smo bili v Trstu, šli peš do Miramare-8 km tja in nazaj. Potem pa v Dutovlje na kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image Zdej bom pa počila tolk sem sita.

flaska moj ima- eno temno sivo obleko, eno temno sivo z rjavimi črtami, eno svetlo sivo s temnimi črtami, pa poletne svetle. Potem pa kombinira različne srajce in kravate.Pri moški obleki res ne moreš bit ravno izviren, ker so itak vse variacije na isto temo. Kupuje pa samo italijanske obleke.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
9.5.2010 19:32:41   
Dudica1
 petrazg res so zanimivi,sploh za otroke ane...samo tam ko so se oglašali zvoki donozavrov je malo čudno gledal user posted image drugače pa full užival...aja sploh potem na igralih user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
9.5.2010 20:51:03   
zoja10
ojla pupike!!..
sem vas končno pršla mal počekirat...user posted image

tamala je tolk živahna in dnevi so lepi, več al manj...tko da smo polno okupiraniuser posted image

kati upam da si vredu...

v četrtek grem v london mal pohajkovat s kolegico,.. in me je tolk strah bit proč od taje,.. sploh nevem kaj mi jeuser posted image ..
no sej ta pepel butast nam mogoče prekriža načrte, upam da ne....

zdej grem pod tuš in crknjena sem...
si ne sledimuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
9.5.2010 21:08:38   
maja1488
o zojka...kako gospa T? A se kmal selite? Kdaj boš fraj za kofe?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
9.5.2010 21:14:43   
Anonimen
no, tako na hitro se vam oglasim... je jutri že ponedeljek? prehitro, prehitro se vse vrti...
danes sem si vzela slabo urico zase... sem dirjala po gozdnih potkah in poslušala potok... upam, da se mi ni kakšen klop pridružil.

mali mali se je začel upirati večernemu spanju... celo uro in pol!user posted image  pa kako naj mu dopovem, da je zanj in zame bolje, da čimprej zaspi???

KatMat??? kako je bilo? upam, da si zdaj okej! user posted image user posted image user posted image

Leela, super za F.a! da se ne ponovi: user posted image user posted image user posted image
grem v mižalčke. utrujena.

lahko noč!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
9.5.2010 21:19:55   
petra a
koala-drug teden v torek štartam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
9.5.2010 21:27:17   
FLASK_A
Zoja, ti si pa faca!user posted image A grem lahko jaz namesto tebe v London, bom brez težav brez otrokuser posted image

Hvala za nasvete glede oblek. Izbirat pa ravno ne more kje jih kupi ker rabi največjo številko... Italijani takih cifer sploh ne poznajo. user posted image Mah, celo premoženje gre zaradi tega ker ima nadstandardne mereuser posted image Izbira pri nas je pa kar slaba...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
9.5.2010 22:38:44   
ledenka
kati? user posted image  upam, da je vse ok!!!

naporen dan... popoldan je M. uspel past s postelje nazaj na hrbet in glavo, k sreči ni zgledalo, da bi bilo kaj narobe. se vsede na rob postelje in jasno zleti dol. potem pa je seveda pol ure jokal, ker ga je bolelo. in hotel bit v naročju, tako da sem kosilo končala z eno roko.

tako, še 3 dni svobode... potem pa delat user posted image user posted image user posted image  bom kar v četrtek začela, da bo kratek teden user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
10.5.2010 7:19:21   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Zoja, ti si pa faca!user posted image A grem lahko jaz namesto tebe v London, bom brez težav brez otrokuser posted image

Hvala za nasvete glede oblek. Izbirat pa ravno ne more kje jih kupi ker rabi največjo številko... Italijani takih cifer sploh ne poznajo. user posted image Mah, celo premoženje gre zaradi tega ker ima nadstandardne mereuser posted image Izbira pri nas je pa kar slaba...

Moj ima pa srečo, ker je točno št. 48 - karkoli v tej številki, mu stoji kot ulito. Sem bila enkrat v nemčiji v eni trgovini za moške obleke - eno nadsrtopje srajc in kravat, eno nadstropje normalnih oblek - potem pa po eno nadstropje za majhne, eno za velike in eno za "močnejše" - tam pa ni da ni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?