Aninchy
|
Hejla! Teja K - a teb se pa zdi, de jst nič ne napišem? Ma sej bi, ampak učer se mi res ni dalo, sem na hitrco seznamček spravla u red, pol sm mogla it pa z računalnika, ker je moj neki gor delu... Zdej si je našu en program, k ga ful zanima, tak da jst kr odpadem pri računalniku. No, sej sm si pa zdej vzela mal časa za vas! Vsem novopečenim mamicam želim veeeeliiiiiko sreče z njihovimi sončki! Na FB-ju sem vidla, da je tud m_aja rodila. (sej ne vem, al je pisalo tle kje al ne ) Ostalim pa žilim, da greste čimprej v P, ker bi jst že tud kr šlaaaa! @mber - dobrodošla! vaginalni pregled - jp, sem ga tudi imela, sej sem že pisala o tem... Se mi je zdel, ko da mi je celo roko not porinla!! Ko sem pršla domov, sem takoj povedla mojmu, da sploh ni problema seksat, ker mi je ona ziher šla dalj not, kot pa mi gre on. Sem pa imela potem naslednji dan kr močan izcedek in sem se že ustrašla, če bi slučajno čep šel , ampak očitno ni bil, ker sem še vedno ! Ijooj, tolk sem bla v zaostanku zadnje 2 dni, da že ne vem več, kaj še naj komentiram Aprilčica10 - suuuper, da je dojenje steklo! Saj bo čedalje bolje! M_o_i - držim pestke in pike poke zate! No, se še javim kaj.... Lp!