Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
premajhen obseg trebuščka in da imam posteljico levo nizko (pa da mi je nekaj odzadi odmrlo). Takrat sem bila v 35 t + 3d. Meril je 293mm. Zaostaja sicer za nekaj dni, sam me je tko prestrašila, da je veselje. Zdej en teden počivam doma. Rekla je, naj ležim na levem boku. 
, dejala je, da v primeru če otrok ne bi več napredoval da bomo sprožili porod. No, porod je bil na koncu umetno sprožen ampak 2 dni čez rok, otrok pa je imel 3300 kg in 53 cm, seveda se je v drugi nosečnosti zadeva ponovila ampak takrat me ni kap
pa v tretje je isto... srečno ti želim
Boš videla kaj bo na pregledu ampak nikar ne pristani na karkoli, če bo otroček lepo napredoval. Zadnji mesec je najbolj kritičen za razvoj pljučk in vsak dan za otročka pomeni ogromno.
Če bi bile te meritve res vedno točne, bi mi bile prihranjene solze pred in po porodu, ko sem potem, ko sem se zbudila iz narkoze (imela sem CR, ker ni nikamor šlo) sestre eno uro skupaj spraševala, koliko je pupa težka, če je res 3600 in ne mogoče 2600, ker nisem vedela, če sem prav slišala in si zapomnila v tisti omami, ko so mi povedali njene mere, ko so me peljali ven iz operacijske.