Renesme**
|
recimo da sem boljše , čeprav sem imela včeraj predavanje s sabo laptop in kable in sem zdajle ugotovila da sem domov prišla brez kablov , upam da bodo jutri še tam, držite pesti... Joj, jaz sem rekla, da v drugi nosečnosti si bom pa vsak teden trebuh slikala, no vsaj vsak mesec, pa bo jutri že 16t pa nisem še nič , bom v juliju slikala pa dala zraven tinkarinega 2 dni pred porodom pa bosta pomoje kar tam tam Drugače sem pa tko zmatrana, še vrtet se mi je začelo in ugotovila sem da imam ful nizek sladkor, sem si ga pri stari mami zmerila in je bil 4 , no saj ni čudno da začnem skor skupaj padat ko mi cuker pade...pol moram imet pa skoz zrak in imam v avtu klimo na 18 stopinj in sem se valda že prehladila...da ne govorim da ko sem danes v parkirni hiši parkirala sem komaj ven iz avta prišla..no saj to bi tudi nenoseča ker ni bilo prostora, ampak takrat mi ni bil trebuh v napoto , jah takle mamo...u pozabila povedat da nimam nč več za oblečt , sej srajce stare so mi še prav ampak zgledajo pa zelo čudno tam okoli trebuha ....naj bo že toplo, da mi ne bo treba v jopah okoli hodit in v trenčkotu, ki ga sploh ne morem več zapet Naša Tinkara je pa bolj za matematiko,šteje do 20, tam do 10 tudi dejansko ve koliko je kaj...igramo se človek ne jezi se in sama šteje....ene 15 minut pol ma pa dost , ful rada riše zadnje čase, še zmeraj paramecije, zdaj je začela že celo lase risat ljudem, pa potem še dojenčka v trebuhu nariše...črke to je pa druga zgodba, recimo da zna T in I, potrpljenje jo mine po 5 sek, sej je še čas....
|