frrrr
|
sonček posijal, imam pa kr gužvo Jaša šel danes v vrtec... sva z Brino šibnile do zooja. tam se dobile z bivšimi sodelavkami... čez dan bile doma samo enkrat za previjanje in hranjenje, ostalo sva vse na prostem štimale. kolk je to fino. jutri zbiljsko jezero. v sredo sem povabljena na baby party na terasi s sladoledom za mamice k eni oktobrki 09. v četrtek sem tut že za vozičkanje zmenjena. ta teden sem imela v načrtu še obisk firme, ker jim še nisem naše punce predstavila. ne vem če bo zneslo v petek namreč pičimo na koroško, sem ob 15ih že na masažo naročena. upam, da bo tako vreme tut čez vikend... v načrtu piknik in piknik Brina dans izrekla svojo prvo besedo - ata jo je cel dan po malem trenirala... mož pa ves ponosen okol skakal sem jo pa pr dohterju dans naročila. v petek sem opazila nekaj na očki. na beločnici kot bi imela nekaj gor, zgledalo kot solzica. šarenica zaradi tega ni sklenjena, je tam mau notr upognjeno. no ta prozorna zadeva se barva in je danes imela neke krvave žilice notr, pa na rumeno neki vleče. me mau skrbi. upam, da kr samo izgine in ni nič takega. po netu si sploh ne upam brskat, ker lahk preslab scenarij najdem najboljše mamice... vsaka je svojemu otroku najboljša mamica. se pa itaq celo življenje učimo od njih, tako kot se oni od nas. zahtevna služba, a najlepša. fajn vas je blo brat... Maxica, @lina, muki, Pikabu - poskušam si predstavljat kaj čutite, ker gre vaš otrok v šolo, ampak se mi verjetno niti sanja ne... poskušajte pozabit in izkoristit zadnje brezskrbne počitnice do konca! altati - o tvojih občutkih se mi pa tut sanja ne. čist prehudo mi je že ob misli na mojega otroka v šoli, v srednji šoli s svojim večnim prav je pa zame čista zf. bom takrat verjetno res kakšno sobo rabla v varovani ustanovi piškot - men se nč ne zdi, da bi kaj jamrala. upam, da ste ok in boste lahko izkoristili tale sonček, ki se kaže te dni... moci, pikapolona, sivkamivka - jutr na parkirišču al kr tam pr lokalu? js bla glih 1x tam, mrom še naštudirat kam se morm pripeljat upam, da mi ne obrne kdo ceste kot se mi b kranju redno dogaja lepo spite...
|