Nika v službi
|
Benika, Jakob . Sem videla slikice na FB. Bošček, ampak istočasno tako lepo dete. 2ursae, tudi za vaju z Borom. Naj vaju grejejo misli na toplo grško morje... T. je včeraj peljal Niko k P, da jo pogleda, vzeli so ji bris, če bi bila slučajno gnojna angina, ampak je vse ok, očitno gre za malo bolj konkretno virozo. Dobila je navodila, da mora počivat, veliko piti, občasno med in občasno stopljen sladoled. To slednje si je seveda najbolj zapomnila. Je bila pa baje zelo pridna in kooperativna. Pri P je namreč študentka opravljala prakso in je praktično ves pregled dala skozi podvojeno. Mi je potem zvečer na široko razlagala, kako se je tista študentka učila... Zdaj se crklja doma pri babi in dediju, T. je sicer vzel bolniško (jaz ta teden nikakor ne morem), vendar ne bo z njo doma ves čas, ampak bo kombiniral službo + nego. Ne gre drugače, žal. Jaz imam ta teden tudi celodnevne zadolžitve, v ponedeljek pa grem na pot (Nemčija), tako da nam bo spet ostal zgolj vikend za crkljanje. Tile tedni so precej divji...