lucika
|
lunka1, tudi naš je začel slino ven tiščat, kot bi hotel balončke delat. in mu je zgleda da zelo zabavno to, ker če ga vprašaš kaj dela, se smeji ko velik. pa peščice je začel v usta tlačit..mojga komaj prepričujem da je to zdaj fora pri teh mesecih in ne znak za lakoto:) krčki...se mi je zazdelo, da to mi sploh ne bomo imeli in sem prenehala z colikindom. haha, napaka, se je napenjal in prdal in sitnaril..sem jih uvedla nazaj in zdaj še bolj verjamem v pozitiven učinek. spanje: pride noč, ko skoraj celo prespi. zvečer se naje, zaspi mogoče mal kasneje, nekje do desetih, in potem potegne do štirih. amerika. ampak včasih sem po takem spanju še bolj zalimana in se sploh nisem sposobna vstat. takrat si ga dam v posteljo in dojim in dremljem. ker drugače se potrudim in dojim sede, takrat sploh vem kolk sploh poje... drugače pa ga lahko le hvalim. kaj vem, al je dete tako mega ultra zlato, ali pa sem jaz tolk bolj skulirana kot sem pri prvem bila. kakorkoli, imam se tako lepo, kot nikoli v življenju. bi želela, da traja neskončno...pa na kakih karibih, če že fantaziram:))) kdaj greste na morje in kam? mi smo razvajene riti in hodimo po hotelih....da mi ne bi kakih šotorišč predlagale:) jutri gremo pa mi si kolke pregledat. na njegovih slabih 7 kg in 64 dolžine ne vem, kam bi spravila še vso tisto široko povijanje. sem rodila v mb in bi naj bilo obvezno do pregleda, torej jutri. saj sem ga povijala, kak mesec, mogoče malo dlje...do tistega obdobja, ko se mi je ponoči po 5x nakakal. pa se ni izšlo, še vso tisto blago gor na rit motat...se tolažim, če bi rodila v celju, bi bilo pa ok... vsem ki imate slikce na nikonovem natečaju se trudim in klikam...
|