Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

draga, nama nanese kar konkreten namišljen dohodek, sem na vseh koncih udarjena ( otroški dodatek, vrtec, ni štipendije. Je pa to pošteno plačilo in ne avto zastonj kakor si velika večina predstavlja.
. Sestavine za torto pripravljene, stanovanje za silo pospravljeno, cunje zlikane, umazane posortirane, dec pod hipnozo, Ana v postelji, druga dva se uspavata, naročilnice za šolo spisane...
ok, 2x me je poklical, da je povprašal če sta mala2 ok, pa kr nekaj... Ampak to po tistem, ko sva bila s tariqom v bolnici., takrat je pa tako na obisk prišel...saj pravim, ne vem kaj bi si mislila. Tak hudo slabo vest, da je spregledal T vnetje ušes pa že ne more imet, pravi moj in mu gre na živce. Pa saj meni tudi že malo gre, ampak kot pravim...nimam neke izbire...