glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: nanka Tims glede RD, meni paše da mi ni treba pripravljati za prijatelje, ker nimam lepih izkušenj, polna hiša otrok, ki se podi okoli, staršem se nič ne mudi, da jih odpeljejo ( se je parkrat zgodilo da sem jih imela cel dan do 23 in še dlje), tako da jih nič ne pogrešam. Pripravim pa za kolege in žlahto ( to je okoli 30 ljudi), ki s seboj pripeljejo otroke tako da imajo vseeno lep RD, samo nimajo pa samih otrok. Jap, to zna biti grdo. Jaz pa staršem kar lepo povem, da naj se spokajo in pridejo po otroke takrat in takrat. Konec debate. Pa bratcev in sestric, ki niso povabljeni, ne rabim. Grdo, ampak tako je. Edino jutri sem enemu očku, možu kolegice, ki je že tri mesece v bolnici in je sam za vse rekla, da naj še malega sina pusti pri nas, da si bo vsaj za tri ure oddahnil. Izjema, ampak tip je res za vse sam in vem, kako mu bo odleglo, da si nafila baterije. jaz že na vabilo napišem točno uro od do, se približno držijo in tako tudi drugi delajo. Za bratce in sestrice pa tudi posebej povem ali Da ali ne. ja bogi mož oz. kolegica, upam, da ni kaj hujšega pri takih malih otrocih, to pa bo mož res vesel, da bo malo frej
|