Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zalego je mala madam staknila februarja in ti rečem, da je kar projekt, da se jih znebiš. Čistiti, čistiti in še enkrat čistiti. Samo enkrat ni dovolj, ker če spregledaš eno samo uš ali gnido je sračka. Pri nas je trajalo tri tedne, da sem lahko rekla, da je konec. Glavo sem ji z šamponom proti ušem oprala trikrat, vsak dan pregledovala lasišče in ko sem že mislila da smo na koncu, sem spet našla kako gnido.
), našo posteljnino sem menjala na dva dni, posteljnino od male madam pa vsak dan, vse prelikala (tudi jogije, kovtre, blazine), tisto, kar se ni dalo oprati na vsaj 60 stopinj sem za tri tedne dala v vreče in na teraso (tuidi plišaste igrače), nekaj stvari v zmrzovalno skrinjo (igrače). Če imaš sesalec na vrečko (jaz sem si sposodila vodnega) moraš vsakič, ko sesaš vrečko vržt stran. Pa vsi smo si glave preventivno umivali s šamponom isto kot mala madam. U glavnem izguba časa in denarja, saj so ti šamponi hudičevo zasoljeni.
Očitno se ta zalega tako hitro prenaša.