tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: tims Rebeca, super za ploščo . Upam, da ne boš imela veliko dela v službi, da boš lahko spet mal klepetala . jaz tud. se mi resnično zdi, da se tukaj lahko še največ javljam. popoldan smo itak zunaj, al pa je aktivno tolk, da nimam časa, zvečer pa največkrat še kaj delava na projektu okolice in ob 22h sem preveč zbita, da bi šla še na forum. Majuska...ja, dobra odločitev je bla. Vsem je pasal relax. V bistvu smo se že od nedelje pogovarjali bi al ne bi šli. Največja dilema je bila zarad Tariqvega prehlada....ampak je že 100:1 napram nedelji, ko se mi je zbudil čist zaliman v očke. Zdaj je že boljše. Ne vem pa zakaj mi vsak govori, da ga trebušček boli???? Če ne bo nehal, bova šla na pregled. Me rahlo skrbi. Od sobote mi vsak dan vsaj 1x pokaže na trebušček in reče ajsi, ajsi. Potem popiham, pobožam in je dobro. Je možno, da si kaj izmišljuje? Skoraj ne bi verjela. Kaj mislite?? Jaz tud . Dokler ne bo spet panike. Jest mislim, da je možno da si taki mali že kaj zmišljuje. Lahko da je koga slišal, zdej pa še on. Ker če bi ga bolel, ne vem čebi minil, takrat ko ti pihneš. Lahko se pa tud igra. Al ga pa res boli..... Jap, zdej sem ti res pomagala. ane? Zimska, srečno z nakupi Populis, jest se pa spomnim kok je bila tvoja Lara pridna za spat kot dojenčica . Sej je večno spala.
|