metuljcek321
|
... čau ... it's hot, hot, hot today ... sunny day - što je danas ljep in sunčan dan ... ... šibam v trgovino po klobuček in kakšne kratke hlačke za doma za frajlo ... klima ... tud pri nas notri je vroče k strela, sva že razmišljala o klimi ... ma, pol je pa en mesec vroče ful, ful, pa mine & si je ne omislva ... ampak v tem še štedilnik kurblat ... po moje bom šla rajši kar ven kuhat - imamo streho, spodaj pa prostor s klopjo, mizo, štedilnikom, vodo, ..... & ne bi blo slabo kar tam v senčki kaj skupaj spravit ... ... včeraj so padle palačinke + Nutella ... in pravi mala: "Palakinko bo ..... jaaaaaa ..." - namažem, ji dam, se ji kar oči zasvetijo, k zagleda Nutello .... pravi: "Telaaaaaaa" & smajl do nebes ... potem mi vzame žličko in jo oblizne ter komentira: " Tela je dobra, mmmmmm" ter se z drugo roko pogladi po trebuščku ... he, he, vem, da danes ne bo tko vesela ob krompirju, blitvi in piščančjih zrezkih ... I'm sure of it ... lep dan, pa hvala za idejo o bazenčku, Almera, ga bomo tud mi zalaufal today ... great pics from the ZOO, bajdriverofbabilon