aja12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rielka BEBIII pridno grej in pazi na svoje pikice Zal vam morem povedat da pri meni je vsega konec ,imam ze rdec izcedek in to pomeni da bo najkasneje jutri se ulila .Sva cisto na tleh,saj sva upala da tokrat pa bo uspelo.Naredila sem tudi test in je pokazalo en velik minus,1001 vprasanje,zakaj nama na uspe,zakaj?A odgovora ne dobiva. V jeseni v nov boj.... A Utrogestan si ne vec ustavljam-mislim,ce preneham? Enkrat se bo tudi nama uresnicila ta velika zelja . Lp rielka, ma ne no. kera katastrofa. narava pač dela svoje, čeprav ji vse skušamo pomagat . jest itak vem, da bomo tud me prišle do tistga plusa, do takrat pa se bomo zgleda še mal kalile in postajale močnejše in močnejše. rielka, potoči vse , ki jih imaš, pol na na en poletni dopust, nato pa v nove boje, ni kaj. sem si pa tud jaz , tko kot verjetno že mnoge med vami, rekla : to ni fer." jest bom jutri še test naredila, da bom ja ziher. utrogestan si pa še dajem. če bo test negativen in se jutri res ful ulije , pol bom pa nehala. za vse ostale , navijam do konca, da greste oz. gremo čimprej na drugačen tip foruma, a la eno sporočilo bi pa vseeno za vse dala tukaj še posebej: FUL MI POMAGAJO VAŠE SPODBUDE IN TOPLE BESEDE. ta forum je neprecenljiv. lp, aja12
|