Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
mi je šlo kar na jok, ampak potem se je pa ful crkljal in je bilo ok...pa samo 2x sem bila na šihtu in 2 uri kasneje se vidiva kot sva se do sedaj...ga pa danes vprašam zakaj je to rekel, pa se sploh ni spomnil

...fovšija babja
. Je bilo v avtu za znoret.
, al pa se bojijo mene kot konkurence????? Komi cakam na dopust.
rata...bomo videli. Sedaj cakamo 3 mesece na pozitiven rezultat, potem pa dalje na preglede.
V Fažani je v pristanišču padla v vodo, ker je letala po uni rampi za čolne in ji je seveda spodrsnilo. Jo zvlečem ven, v avto po kopalke, pol pa na štante po eno majčko, da smo jo preoblekl... Tm pa cela scena, tulila je tako, da so ji solze pri ušesih ven špricale, slina ji je tekla do popka... faaaaaaaaak... ker je bla majčka prevelka (smo uzel u bistvu tok velko za Mirno, da jo je imela k oblekco), pa ni bla kiklca, pa modre črte je mela, kar je pol po defoltu fantovska... faaaaaaaaaak... kašna scena... pol sem ji prpelala eno čez rit... jezus mulc!
zaključili
)
, sva bili tudi pri zdravnici in je rekla, da enostavno še ni dovolj zrela, in da bo že. upamo, da bo tudi to pogruntala dobesedno čez noč, kot je lulanje