Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Najprej je eno izmeril,pa pregledal,pol pa je še nekaj gledal,pa je rekel,o tu je še ena,čestitam...jaz sem pa skoraj pozabila dihati.Skratka dve pikici,vsaka 1,5cm,vsaka v svoji vrečkici,obema bije srček,jaz sem pretresena,šokirana, zdaj me je še enkrat bolj strah,da bi šlo kaj narobe...Vem kako zelo malo je možnosti,da imaš po naravni poti dvojčke,tako da ko bo prvi šok mimo bom tudi vesela,zaenkrat si pa moram urediti misli,to je pa res eden izmed tistih trenutkov v življenju,na katere nikoli niti ne pomisliš.
. Ta seznamcek si sploh super nasla. Verjetno bo moj v Ameriki nabavil komplet Avent steklenick + sterilizator, elektronsko crpalko in eno podlago za po tleh (tale mi je ful vsec:
. Pa glava me ful boli. Upam, da bo slo to cim prej mimo.
.
Ker najprej bi naj ginekolog naredil UZ in po njegovi presoji ter vseh značilnostih nosečnice (starost, nagnjenost k različnim boleznim, bolezni v družini, itd., itd....) bi naj priporočal ali ne pregled z NS. Vem, da vse hočete vedeti, da je vse ok z
(saj jaz tudi), ampak če je nosečnica zdrava in je vse ok, NS naj ne bi bila potrebna. Tako vsaj navaja literatura. Uf, sem se razpisala...se opravičujem. Rada čvekam drugače
pozdravček.
mah, saj bo
, sicer pa sem že mamica 2,5 leti starega fantka. Po svojih izračunih imam PDP nekje okrog 25.2.2011.
...
Stara sem 25 to pa je moja prva nosečnost. prvi pregled imam 15.7., pdp pa po mojih izračunih 24.2.