Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

odprta 3cm in vse zrelo pripravljeno na porod
   odprta 3cm in vse zrelo pripravljeno na porod  podpis papirjev, britje, klistiranje... ob 3.00 smo bli v porodni kjer so mi predrl mehur... čez kkšno urco sm dubla masko, pa dodal so mi še umetne popadke da smo mal pospešl... in 25.6. ob 6.59 je dobesedno priletela na oder sveta najina Pika težka 3640g, dolga 52cm, obseg glavice 36cm... jo je kr katapultural baje vn, so jo lovil po mizi
   podpis papirjev, britje, klistiranje... ob 3.00 smo bli v porodni kjer so mi predrl mehur... čez kkšno urco sm dubla masko, pa dodal so mi še umetne popadke da smo mal pospešl... in 25.6. ob 6.59 je dobesedno priletela na oder sveta najina Pika težka 3640g, dolga 52cm, obseg glavice 36cm... jo je kr katapultural baje vn, so jo lovil po mizi  
    sta ponoč spala, oziroma sta mela skupne 3 ure žura, tko da sva ble posledično tud midve obe naspani...
   sta ponoč spala, oziroma sta mela skupne 3 ure žura, tko da sva ble posledično tud midve obe naspani...  sicer pa sm obolevala od dolgčasa ker jst nisem navajena ležat... tko da k je pršu moj na obisk sva šla kr mal hodt gor pa dol po P
   sicer pa sm obolevala od dolgčasa ker jst nisem navajena ležat... tko da k je pršu moj na obisk sva šla kr mal hodt gor pa dol po P 

Ne vem pa kk dolg kej traja, da se vse to "spuca"... Pa jedla sem to pred dvem dnevim, pa ga je šele dons zjutri začel matrat... uff!
  Ne vem pa kk dolg kej traja, da se vse to "spuca"... Pa jedla sem to pred dvem dnevim, pa ga je šele dons zjutri začel matrat... uff! 
   vroče!!
  vroče!!  
  treba hmal še enga naročit.
  treba hmal še enga naročit. 

In seveda je  bil pol takoj spet lačen......
          In seveda je  bil pol takoj spet lačen...... 

- 10
                - 10    - 9
                - 9