zoey
|
Ojla! NM, škoda, da nas nisi prej brala, bi te/ vaju bilo lepo videti. Pa Nika bi imela polno izbire V torek 5 fantov na kupu, včeraj 4, pa sami fejst!!! En lepši od drugega Ste pa čisto leteči, bravo. Našemu škratku se je danes na polno dogajalo ponoči Se je zbudil že ob pol 3h, sva pojedla, potem pa kako spanje, čista izguba časa! Je imel ful dela z brrr, prrr, pufff in telovadbo. Se mi je kar trgalo, ker seveda ne zaspim, če mali ne spi. Cel žur je imel v zibki do 4h. Ker mi je nekaj smrdal, sem ga vmes še previla, pa je bil false alarm. Potem se je zbudil ob pol 7h, pa bi imel že dovolj, ampak je mama vztrajala, da je še treba spat, potem sva imela pa že budilko ob 8h, ker je bilo treba it na kavo Tele januarske mame so čist divje. Bi bila lahko ful dobre prijateljice s Tjašo, ki tudi rada zgodaj vstaja Smo imele včeraj demonstracijo jutranjih zvokov, go Bani, go Se je pa danes Arne ful lepo obračal s trebuščka na hrbet , ima zgleda orto ploden dan Mu je čisto zadogajalo Je pa ves pikast danes, sumim, da je bila 3. grmada v enem tednu pa le malo preveč zanj Se bom morala malo umiriti Ta teden je bil prav prijeten marčevski teden. Drug teden pa je napovedana akcija Star Maln, če bi se še katera pridružila.