Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:29:04
|
|
|
|
arabela*
|
Grem si gor sladoled nabasat.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:30:06
|
|
|
|
katy83
|
aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:30:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čeeeeeeeeer, Kaj naj rečem? Face ste punce, vse po vrsti. Imela sem se super fino fajn. Pa če grem z vami večkrat na pijačo, ne rabim trebušnjakov delat. za oboje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:30:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:30:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem si gor sladoled nabasat..... ti pa maš res sladoled rada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem si gor sladoled nabasat..... ti pa maš res sladoled rada ma obsedenost,kaj češ.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:31:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem se danes kr nekaj naučila: od peska do daktarin gela do raznih marjetic Skratka obvladate vse teme. bravo za nas
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:31:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) Najboljše je zjutraj,ja.Saj bo,Katy!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:31:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:32:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) lahko kadarkoli preverjeno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:32:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:33:16
|
|
|
|
katy83
|
T je danes bil full priden. Cel dan sem z njim okoli hodla, pa nič ni bil tečen. Bravo T.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:33:19
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:33:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) lahko kadarkoli preverjeno ja ampak najbolj je ziher zjutraj))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:34:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi. kaj pa če samo nekdo vidi, drugi pa ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:34:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi. ja tud zelo nejasna črtica je pozitivno.....no pri meni je bila nejasna
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:34:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je danes bil full priden. Cel dan sem z njim okoli hodla, pa nič ni bil tečen. Bravo T. Kaki cuker je.Kot da bi Saš-a gledala,ko je bil taki,samo manj temni. Mater,sem že čisto f.u.k.j.e.n.a. s totimi lauženki!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:34:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je zdaj to kuj neki prek zs-jev ... kaj bi... danes si pa ti ojštra
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:34:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi. kaj pa če samo nekdo vidi, drugi pa ne ma daj..idi gledat še enkrat...al pa fotko pripopaj,da ti pomagamo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:35:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi. ja tud zelo nejasna črtica je pozitivno.....no pri meni je bila nejasna Pri meni tudi,ko sem zanosla z Maksom.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:35:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj je zdaj to kuj neki prek zs-jev ... kaj bi... danes si pa ti ojštra ma ne...ko cukr sem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:35:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 T je danes bil full priden. Cel dan sem z njim okoli hodla, pa nič ni bil tečen. Bravo T. Kaki cuker je.Kot da bi Saš-a gledala,ko je bil taki,samo manj temni. Mater,sem že čisto f.u.k.j.e.n.a. s totimi lauženki!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:36:43
|
|
|
|
botrca
|
Kathy83 pa jutri zjutraj ponovi pa boš 100% ali si ali nisi .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:37:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, test naredila, pa mi ni glih jasno kaj kaže Bom jutri zjutraj še enega nardila ...kaj ti ni jasno...pa saj zjutraj bi morala...))) jaz vidim neko črtico, moj pa ne ker ko sem bla noseča, je to bla full črtica, pa takoj, to danes pa je blo...kajt te vem kaj je blo Ni rečeno,da je ful izrazita.Je pozitivno že,če se malo vidi. kaj pa če samo nekdo vidi, drugi pa ne ma daj..idi gledat še enkrat...al pa fotko pripopaj,da ti pomagamo pa če slikam se ne bo nič vidlo. Bom jutri zjutraj še enega nardila, pa vam javim. Do takrat pa bodite nestrpne, tako kot sem jaz.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 16.7.2010 21:37:29
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...odpisala
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?