|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
16.7.2010 23:10:08   
sami0804
http://www.kulinarika.net/recepti/10088/sladice/jagodna-torta-z-jogurtovo-skutno-kremo/
Pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image to pa zgleda dobroooo...

.Mali pa polt po fotru,vsako poletje sta ko dva cigota

Moji so isti...sem edini  "bledoliki" v naši familiji user posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 16.7.2010 23:11:01 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.7.2010 23:12:44   
ly117
Tortica tale tvoja torta oz. recept pa res zgleda njami.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.7.2010 23:13:20   
ly117
Grem spat ker mi že okice vkup vleče.

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 778
16.7.2010 23:21:12   
Sacherca
Jaz bom tudi sla ponoci..Imamo pa 28C. Vsaj malo pa vleče med okni user posted image

Nocka

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.7.2010 8:06:56   
sami0804
Dobro jutro user posted image
Vstali ob sedmih,ko je ata šel na  ribiško delavno akcijo,no ja,malo sem se še švercala pred tv in dremala user posted image .Zdaj pa deca gleda Mickey mouse club hause,jaz pa zaslužen user posted image .
Pa še za vas eno...

user posted image

ali pa rajše tako:

user posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 17.7.2010 8:07:26 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.7.2010 8:22:03   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.7.2010 8:22:41   
arabela*
Tastari še dela,...otroci se igrajo,jaz pa tu visim..in kofe pijemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.7.2010 8:55:48   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jutrouser posted image

kontra

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.7.2010 8:58:02   
sami0804
Sem ravnokar zalivala moje rože,no,zelišča...milomater se vse suši user posted image ,drugo leto bom posadila samo še rožmarin,ker še edini zgleda normalenuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.7.2010 9:00:01   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.7.2010 9:02:30   
ly117
Kaj se samo meni zdi ali je hica veni. Me zaradi nje nekaj duši.
L luka risanke jaz visim tu gori, ata pa hodi nekje po tržnici in po trgovini.
Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 786
17.7.2010 9:22:25   
katy83
jutro bejbe.

Naredila še en test in ni user posted image , tak da sem vesela. Kaka ironija, lani sem skakala v luft od sreče, ko so se črtice pokazale, letos pa se, spet vesela. Mene pa je res samo veselje skup. user posted image
Grem pa naslednji teden do ginekologinje, da mi da moje prejšnje tablete, pa da vsak mesec dobim menzo tako kot treba, ker te tablete so za kozlat. user posted image

Sem pa jaz tud začela brat ono mehiško nadaljevanko. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 787
17.7.2010 9:24:50   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Po kosilu in po L spanju pa se gremo na otok kopat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne,se ti ne zdi,vuni je pekeeeel user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za kopanje.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 788
17.7.2010 9:26:27   
katy83

mene isto. Grozno je. Baje naj bi se danes malo ohladilo, pa toča je baje napovedana.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 789
17.7.2010 9:27:42   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ne,se ti ne zdi,vuni je pekeeeel user posted image user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za kopanje.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 790
17.7.2010 9:31:27   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

jutro bejbe.

Naredila še en test in ni user posted image , tak da sem vesela. Kaka ironija, lani sem skakala v luft od sreče, ko so se črtice pokazale, letos pa se, spet vesela. Mene pa je res samo veselje skup. user posted image
Grem pa naslednji teden do ginekologinje, da mi da moje prejšnje tablete, pa da vsak mesec dobim menzo tako kot treba, ker te tablete so za kozlat. user posted image

Katy,čestitke za ne-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja,včeraj sem tak uživala,ko sem tvojega T. cartala,samo v bodoče ga pa ne bom več...sem še pol celo popoldne zijala v naša dva froca,pa preračunavala,kaka bi bla razlika v letih,če bi še enga "poknali zaj"user posted image

Presneti dojenčkodiš,me še kuj ne spusti s krempljev user posted image user posted image user posted image user posted image (al pa sem se od matcar nalezla,ker je glih poleg mene sedelauser posted image )

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 791
17.7.2010 9:35:10   
katy83

jutro bejbe.

Katy,čestitke za ne-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja,včeraj sem tak uživala,ko sem tvojega T. cartala,samo v bodoče ga pa ne bom več...sem še pol celo popoldne zijala v naša dva froca,pa preračunavala,kaka bi bla razlika v letih,če bi še enga "poknali zaj"user posted image

Presneti dojenčkodiš,me še kuj ne spusti s krempljev user posted image user posted image user posted image user posted image (al pa sem se od matcar nalezla,ker je glih poleg mene sedelauser posted image )

hvala user posted image

mislim da je on tudi užival, vsaj videt je blo tak user posted image

mislim, da je bolj to, ja, da si zravn Matcar sedela user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 792
17.7.2010 9:45:10   
katy83

madre,  don de sta?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 793
17.7.2010 9:50:06   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 794
17.7.2010 10:05:24   
arabela*
moj user posted image ...pa je šel v austrijouser posted image user posted image ...me pa gremo sedaj v štacuno...pa na sprehoduser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 795
17.7.2010 10:06:01   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se ne bi dalo ukvarjat s tem....ne vem...nouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 796
17.7.2010 11:33:52   
katy83

meni se ne bi dalo ukvarjat s tem....ne vem...nouser posted image

kaj? z branjem? al to kaj dela Kerensa?
mater, baba res raztura. Kaj ji vse na pamet pade. Jaz bi že zdavnaj obupala. No, res pa je da mene detektivske igrce ne zanimajo, razen ona: "ugani kdo?" user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 797
17.7.2010 13:48:44   
botrca
Danuser posted image ,

s soncem obsijan user posted image . Kako ste ženske v tej sopari in savni? Jaz sem kar v kopalkah ker se mi vse drugo lepi na kožo in se samo potim. Mogoče bova z Janom šla pol na otok ko se zbudi, ker je lažje v bližini vode se malo ohladit. Kot ponavadi sva sama in uživava. Zdaj spi, malo prej sva pojedla kosilo. Sem kar mleto meso in špagete skuhala, ker mi ni za nič. Ma saj to je tudi ok kosilo. Zdaj pa grem malo počivat, ker sem zelo slabo spala.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 798
17.7.2010 15:18:14   
arabela*
Uživamo...doma...skuhala kosilo...juho s pakla brokoli in cvetača...in zraven naredila oz.popekla salamo,dodala rdečo papriko in čebulo,na koncu pa še kislo smetano...njami ami je dobro....aja pa še testenine za otroke zraven)))

Me tud same,do večera...bomo šle malo ob Dravi potem verejtno..user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 799
17.7.2010 19:49:15   
botrca

popekla salamo,dodala rdečo papriko in čebulo,na koncu pa še kislo smetano...njami ami je dobro....aja pa še testenine za otroke zraven)))

to mi pa ful dobro deluje, moram probat user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?