Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:35:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 A misliš,da ne delam tega ja ne vem,kaj ti delaš sedaj ekran ližem,tam ko piše breskev,krompir in lubenica
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:35:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:35:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Ne pozabi Pattersona Hvala,da si me spomnila.Bom si probala kaj sposodit.Namreč naša knjižnica je bolj mala,pa glih vsega nimajo. Glede na količino knjig,ki jo je napisal,majo ziher kaj Jaz tudi mislim,da bi mogli nekaj met od njega.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:36:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar -transakcijso analizo. o čem ta knjiga?.... O razlagi sanj in naše podzavesti pa take zadeve. ups...to bi bilo za mene) Vem ja,zato pa sem ti napisala. me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije To pa je meni zakon,pa sociologija tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:37:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:38:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:39:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno. Kdaj pa kje?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:39:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? ful dobra
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:39:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. samo je baje težko...ni vse tak kot si predstavljamo...) ne vem..še študiram...)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:40:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. samo je baje težko...ni vse tak kot si predstavljamo...) ne vem..še študiram...) Saj je v neki fazi vse težko,česar se lotimo.Vprašanje je,če nam leži in nas zanima zadeva.Meni so take stvari zakon.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:40:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? baje je fuull piflarije...)....pa sploh ne vem,kje to pri nas v MB izvajajo?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:41:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno. Kdaj pa kje? Ja,jaz grem ob 8-h na občino,pa bom se gibala okoli Mulerja pa C&A-ja.Kaka Astoria mogoče?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:42:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? baje je fuull piflarije...)....pa sploh ne vem,kje to pri nas v MB izvajajo? To pa je tudi vprašanje,ja.Pa težko pomoje ful za študirat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:42:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? ful dobra Kaj se smejiš? Če me res zanima.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:42:46
|
|
|
|
arabela*
|
grem film gledat...pridem med reklamami))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:43:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno. Kdaj pa kje? Ja,jaz grem ob 8-h na občino,pa bom se gibala okoli Mulerja pa C&A-ja.Kaka Astoria mogoče? Lahko, se še čujema, ker ne vem ak dolgo bo L SPAL.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:43:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem film gledat...pridem med reklamami)) Potrata časa.Je boljše tu čvekat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:44:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno. Kdaj pa kje? Ja,jaz grem ob 8-h na občino,pa bom se gibala okoli Mulerja pa C&A-ja.Kaka Astoria mogoče? Lahko, se še čujema, ker ne vem ak dolgo bo L SPAL. Ok.Sma naliniji.Pa z Sarayo tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:45:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa grem v sredo v knjižnico in si bom izposodla-če bom dobila seveda-transakcijso analizo.Baje je fajn knjiga. No pa kako kriminalko al pa triler cuj. Kdaj boš Browna čitala? Ko mi boš ga posodla,ker v knjižnici sem 3-tja na čakanju.Še je en lep cajt ne bom dobila.Prileti ju3 zjutraj v mesto,pa mi jo cuj prinesi.Tak nimam kaj za brat trenutno. Kdaj pa kje? Ja,jaz grem ob 8-h na občino,pa bom se gibala okoli Mulerja pa C&A-ja.Kaka Astoria mogoče? Lahko, se še čujema, ker ne vem ak dolgo bo L SPAL. Ok.Sma naliniji.Pa z Sarayo tudi. Of corse.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:45:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? baje je fuull piflarije...)....pa sploh ne vem,kje to pri nas v MB izvajajo? Meni so v OŠ učiteljice odsvetovale to,ker sem imela slab uspeh.Je pa gimnazija in potem študij na filozofski fakulteti v LJ (to je bilo 20 let nazaj ,sigurno se je do zdaj kaj spremenilo)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:45:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem film gledat...pridem med reklamami)) Potrata časa.Je boljše tu čvekat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:49:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem film gledat...pridem med reklamami)) Potrata časa.Je boljše tu čvekat. Eee,pa sem vedla,da se bote strinjale z meno!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 18.7.2010 21:50:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me take stvari zanimajo...Zadnjič me je kolegica celo navdušila z študijem psihilogije to sem jaz včasih sanjala,no poleg študija bibliotekarstva seveda. To more bit tudi fajn zadeva.Se motim? baje je fuull piflarije...)....pa sploh ne vem,kje to pri nas v MB izvajajo? Meni so v OŠ učiteljice odsvetovale to,ker sem imela slab uspeh.Je pa gimnazija in potem študij na filozofski fakulteti v LJ (to je bilo 20 let nazaj ,sigurno se je do zdaj kaj spremenilo) Jaz sem imela it željo na Filozovsko jezike študirat,samo sem v 7-m in 8--m zaštikala z uspehom in mi je padla gimnazija mimo.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?