|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čaj ali sok
21.7.2005 21:56:33   
ma&he
Naša mala je stara 5 mesecev in mi je sedaj začela piti iz stekleničke, vendar ne vem kaj jenajboljše za pit. Čaja mi do sedaj ni hotela, sedaj ji pa kupujem sok od frutka in bi ga popila kolikor bi ji ga dala, vendar se bojim da j eše premajhna, saj je sok iz breskev, jabolk. KAj dajate ve za pit svojim malim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čaj ali sok
21.7.2005 22:19:35   
Lunca1
Jaz ji dajem sok (jabolko čaj) ali pa čaj. Pa čaj delam bolj redek, pa tudi sok včasih zalijem z vodo. Včasih ji dam tudi samo vodo, samo ji ni preveč všeč in potem zelo malo spije.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čaj ali sok
21.7.2005 23:43:16   
Maxica
Jaz mu že od vsega začetka dajem čaj. Ker imam kr tistega instant, mu naredim precej redkega, pa ga zelo rad pije. Sokovi so preveč sladki in gosti.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čaj ali sok
22.7.2005 7:09:34   
srki
Moj tudi ni hotel čaja že od samega začetka. Ko je dopolnil 4 mesece, sem mu začela dajat malo sokca, malo čaja, ko je bil pa že večji, pa sok-še sedaj je tako, v vrtcu pa pije tudi čaj. Ti ti lumpi!8)

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čaj ali sok
26.7.2005 12:10:28   
SaaS
Jaz sem muže pri dveh tednih začela dajati čaj (ne instant!) in je celo zimo pil čaj. Zdaj čez poletje pa ne kuhamo čaja ampak pije kar vodo.

(odgovor članu ma&he)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?