|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
21.7.2010 13:27:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Aja, zdaj pa k avtosedežu. Sem mojemu rekla, da ga prodajaš, pa je začel, da naj neham že enkrat komplicirat pol leta naprej, da ko bo treba to kupit, bomo kupli in zakaj vedno šparam, pa bla bla bla. Ja, nič, saj bomo pa nove zice imeli. user posted image  Hudo mi je edino, ker ga ne bom pri tebi vzela. Brez zamere. user posted image

eh nehaj..kaj bi te zamerla....ga bom dala na bolho zdajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.7.2010 13:29:38   
arabela*
Mi pa smo se najedli...sem kar zelenjavno juho naredila z belo hrenovko. Zdaj pa počitek......slabo še mi je vednouser posted image ...potem je tak treba it  po avto,ker je na servisu, pa še en sprehod ko se malo shladi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.7.2010 13:40:05   
katy83
jaz bom zdaj jedla, sem še pašto našla v zmrzovalnikuuser posted image , pol pa tud upam. da miceni malo zaspi, jaz pa z njim.user posted image
Ko pa bo tu pred bajto senca, pa bova ven šla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.7.2010 13:40:46   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja, zdaj pa k avtosedežu. Sem mojemu rekla, da ga prodajaš, pa je začel, da naj neham že enkrat komplicirat pol leta naprej, da ko bo treba to kupit, bomo kupli in zakaj vedno šparam, pa bla bla bla. Ja, nič, saj bomo pa nove zice imeli. user posted image  Hudo mi je edino, ker ga ne bom pri tebi vzela. Brez zamere. user posted image

uspešno prodajo ti želim. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.7.2010 13:41:47   
arabela*

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image ..nikoli ne bom pozabila ,ko smo prodali prejšnji avto..in je moj dal na avto net...eno minuto za tem začeli klicat ko zmešani...in to v roku treh ur..menda enih 100 ljudi...zapored,da sva morala gsm ugašat, )))ne moreš verjet))user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.7.2010 13:43:40 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.7.2010 13:42:41   
katy83
aja, v petek moj dela, tak da se vam lahko pridružim kje na pijačiuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.7.2010 13:43:57   
katy83

uspešno prodajo ti želim. user posted image

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image

No te pa tak super. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.7.2010 13:45:01   
katy83

hvala..ma tam vse takoj prodašuser posted image ..nikoli ne bom pozabila ,ko smo prodali prejšnji avto..in je moj dal na avto net...eno minuto za tem začeli klicat ko zmešani...in to v roku treh ur..menda enih 100 ljudi...zapored,da sva morala gsm ugašat, )))ne moreš verjet))user posted image

te sta že fajn ceno imelauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.7.2010 13:49:51   
arabela*

te sta že fajn ceno imelauser posted image

ne vem...pa niti ni bila tako)))..user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.7.2010 13:58:48   
katy83
midva sva tudi letos maja prodala 12 let staro škodo v pol ure.user posted image Je en klical, da bi jo nujno imel, ker jih zgleda vozi na češko. Pa nama je denar prineso, po avto pa so prišli šele čez 2 tedna.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.7.2010 14:07:45   
arabela*

Pa nama je denar prineso, po avto pa so prišli šele čez 2 tedna.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.7.2010 14:11:46   
sami0804
Ly,svetovni vici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.7.2010 17:41:11   
elevitka
DAN!

samo tolk da se vam javim.... ne nisem še hin... ogromno dela in uživanje še zadnjih nekaj dni dopusta z mojim sončkom... potem pa delat.

Avto je bil prodan kot keks... sam z Makedonci se je blo težko zmenit da morjo avto takoj zavarovat da lahko na podlagi njihove police jaz zahtevam vračilo zavarovanja.... prej bi menda razložla kitajcu user posted image

grem porihtat še zadnje malenkosti za roj.dan mojega sončka, ma ga sicer jutri, sam praznovali bomo v soboto v družinskem krogu.

Lepo se imejte

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.7.2010 17:52:31   
ly117
Meni se je pa Luka pred pol ure zaletel z glavo v radiator. In že zdaj ima lepo buško, sredi buške pa plavo črtico. Tak da zdaj ga imam na opazovanju ker za enkrat se še normalno obnaša, če pa bojo kake spremembe pa se bomo šli k dežurnemu pokazat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.7.2010 20:41:01   
sami0804
Večer!
Popoldne smo se šli spet vozit z bicikli,pa še večerjo smo si nabrali usput user posted image
Tak da zdal lepo uživam poleg compa,poslušam Ringeraja od Bregovića in poleg jem kuhano koruzo...

Luka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo buško,da čimprej splahni...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.7.2010 20:43:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Meni se je pa Luka pred pol ure zaletel z glavo v radiator. In že zdaj ima lepo buško, sredi buške pa plavo črtico. Tak da zdaj ga imam na opazovanju ker za enkrat se še normalno obnaša, če pa bojo kake spremembe pa se bomo šli k dežurnemu pokazat.

user posted image user posted image

ja..opazuj ga,pa zenice preveri...
M se je danes med igro z mano tud z čelom v rtol butnila in ima rdečo...ampak pravi,da ni nič..upamuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
21.7.2010 20:44:33   
arabela*
Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tuuser posted image ..ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
21.7.2010 20:45:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Luka user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo vse ok in ne bo treba k zdravniku.
Ampak otroci so itak žilavi. user posted image  

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
21.7.2010 20:47:01   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya.ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

Jaz ga mam puno...pridi user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
21.7.2010 20:47:35   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

DAN!

samo tolk da se vam javim.... ne nisem še hin... ogromno dela in uživanje še zadnjih nekaj dni dopusta z mojim sončkom... potem pa delat.

Avto je bil prodan kot keks... sam z Makedonci se je blo težko zmenit da morjo avto takoj zavarovat da lahko na podlagi njihove police jaz zahtevam vračilo zavarovanja.... prej bi menda razložla kitajcu user posted image

grem porihtat še zadnje malenkosti za roj.dan mojega sončka, ma ga sicer jutri, sam praznovali bomo v soboto v družinskem krogu.

Lepo se imejte

1 leto bo že star? user posted image
ojoj, pa delat morš it? Verjetno je full minilo to leto, ne?
No, potem pa le izkoristi še čas s tamalim. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
21.7.2010 20:47:48   
sami0804

To je pa res.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
21.7.2010 20:48:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

grem avto skurblat...za 15 sem tam...!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
21.7.2010 20:48:36   
katy83

Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tuuser posted image ..ups...sladoled sem pozabla nabavituser posted image

tak, pa že ni več volje do hujšanja...popuščašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
21.7.2010 20:50:02   
sami0804

grem avto skurblat...za 15 sem tam...!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vidla katy,kaj je to volja do hujšanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
21.7.2010 20:50:07   
katy83

To je pa res.

Predstavlaj si, da se ti tak vdariš nekam, da maš buško, pa še plavo...pomoje še 1 tedn jamraš kak te glava boli. No, vsaj jaz. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pripraviti otroka na rojstvo bratca a...
Prihod dojenčka je velika sprememba – tudi za starejšega otroka. Kako ga pripraviti, da se bo počutil vključenega in var...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Katero ime vam je bolj vseč ?
jagooda

Katero ime vam je bolj vseč?

Klemen (25%)

Luka (41%)

Nejc (34%)

Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!