Renesme**
|
lep pozdrav imam Tinki doma in je pestro....sploh nič ne uboga , vse bi sama delala, pa ko bi vsaj komu povedala kaj namerava....ne!!! Tako da je šla ta teden že sama ven pred blok , se sama stuširat in potem še vsa od mila priletela v dnevno, ponosno se pokazat, da se je sama stuširala , da se 3x na dan preobleče in samo perem sploh ne bi....potem razmeče vse igrače 10x/dan, igra se pa z vsako 2 minuti....mir je edino, ko gleda Harrya Potterja, zdaj ga gledamo vsak dan že za zajtrk, še malo pa bo 1.del na pamet znala . Meni se pa zdi, da samo še vpijem in jo v sobo pošiljam HB da gremo drug teden na dopust in da bo še moj doma Čakamo, no verjetno bomo zdaj pa res na avgust počakali, da pridejo okno zamenjat v sobi, potem pa beljenje, nove omare in postelja za tinkaro...pa gre končno v svojo sobo....pol pa še spalnico zrihtamo...joj, jaz bi skoz nekaj pospravljala, kaj šele bo lulčki- kako je zdaj s tem, a to že takoj kožico dol daješ in pucaš, al pustiš ...jaz sem že mojmu rekla, da bo med kopanje to kar on počel, moški imajo, vsaj upam, bolj občutek za to.
|