petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mi smo doma .... končno .... zadnje dni dopusta je bilo grozno .... moški del družine je zakuhal, adam je bil čisto ubogi , driska, bruhanje, vročina, iz njega je tekla voda .... potem je še ati včeraj zbolel in se mi je obetala celotna vožnja domov, več kot 500 km .... ampak sem ga nafilala z vsem mogočim in je bil danes sposoben odpeljat pol poti .... v glavnem takega dopusta nočem več Najprej...daaaaaaaaaaaaan Potem pa tole....mi smo bili tudi prejšnji teden v KBG in sta mi oba fasala drisko in občasno vročino.... Juniorju se je driska vlekla kar nekaj časa in smo včeraj prišli se pokazat pediatru v NM, ki pa se je odločil, da ne bo tvegal in nas je poslal direkt v bolnico ....tak, da je tudi junior dal čez svoj bolniški krst....petardito pa je bil ta čas z očitom, vročino in drisko doma...no, k sreči so izvidi krvi pokazali, da je vse OK, junior ni bil dehidriran, pa tudi izvidi blata so pokazali, da ni nič resnega...pač viroza, ki traja par dni in je bolje...tak, da so nas danes že ven spustili .... Oba sta brez vročine, driskata več ne, norita ko nora...upam, da tako ostane in da se v ponedeljek odpravimo nazaj... .... Smo pa itak nameravali čez vikend domov, ker bi morala z lubijem na eno fantovščino in dekliščino danes...no, zdaj bo šel pa sam... .....ampak, samo, da so otroci OK.
|