Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 20:55:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 še zadela omv Shrek mp3 player. ...jaz pa grem po kozarec jutri jaz bi tudi mogla it. Zdaj bom imela 3, rada bi še enega pa nima nalepk jaz sem jezna,ker sem do sedaj stran metala....pa kar veliko smo tega imeli ....jutri pa grem po prvi kozarec , pa po obesek za svinčnik grrrrrrr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 20:55:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tortica, daj povej, daj povej.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 20:58:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tortica, daj povej, daj povej. aja, Matcar ,mora povedat kaj se je v Tušu zgodlo. ups
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 20:59:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja, samo sma zgleda obe pozabli. Še maš? Ta teden na pijačo prinesi. Saj se dobimo, ne samo tri mam,pomaga kaj? valda
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 20:59:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tortica, daj povej, daj povej. katy,a si ti kaj pomešala? ja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:01:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Tortica, daj povej, daj povej. katy,a si ti kaj pomešala? ja... Tud najboljšim se zgodi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:07:02
|
|
|
|
katy83
|
Sva zdaj z mojim sedela na kavču, pa čujeva da mali nekaj jamra, pa grema gledat, pa se je poprek v postlici obrno ker je to prvič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:07:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sva zdaj z mojim sedela na kavču, pa čujeva da mali nekaj jamra, pa grema gledat, pa se je poprek v postlici obrno ker je to prvič
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:09:46
|
|
|
|
arabela*
|
Katy..matcar...jutri..kdaj..?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:10:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sva zdaj z mojim sedela na kavču, pa čujeva da mali nekaj jamra, pa grema gledat, pa se je poprek v postlici obrno ker je to prvič Mogoče je videl Sarayino sliko od M.kako leži povprek v pejtiki...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:12:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saj se dobimo, ne Torej???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:13:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sva zdaj z mojim sedela na kavču, pa čujeva da mali nekaj jamra, pa grema gledat, pa se je poprek v postlici obrno ker je to prvič Mogoče je videl Sarayino sliko od M.kako leži povprek v pejtiki... ja saj je res videl
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:13:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy..matcar...jutri..kdaj..? kaj jutri,po 15.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:13:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy..matcar...jutri..kdaj..? jaz lahko samo zjutraj , moram bit do 10-ih že nazaj, ker moj dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:15:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sva zdaj z mojim sedela na kavču, pa čujeva da mali nekaj jamra, pa grema gledat, pa se je poprek v postlici obrno ker je to prvič Mogoče je videl Sarayino sliko od M.kako leži povprek v pejtiki... ja saj je res videl kaj vse frocu kažeš...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:16:37
|
|
|
|
Sacherca
|
Upam,da se dobimo ta teden. Pri nas zal odpade,ker ima necakinja verjetno koze.Jutri se bo vec vedelo. Ima pa cisto majhne ene 4 vodene mehurcke,moj skrat npr je imel velike pa vec....Sami,Matcar,Saraya, ve ko imate vecje otroke,kaksne so bile koze pri vasih? Pa rahla vrocina je prisotna. Tako,da povejte kako fajn lokacijo,da se bo moj mali zivec vsaj malo zamotil Pa cimprej dolocite uro in dan. Ker, ce se izkaze,da to so koze, bom vmes jaz popazila tamalo,da bo svakinja letela v salon poslihtat narocene stranke. Ce pa katera zeli,da mali oz mala dobi koze pa pridite k nam na obisk. Nekateri vem,da se vcasih hodijo nastavljat kozam,da jih cimprej pokasiorajo. Ker sva midva z malim ze oba imela koze, pa ni bojazni,da bi prenesla virus na koga,ki se ni imel koz.Da ne bo slucajno katera mislila,da ji midva zdaj lahko to na pijaci prineseva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:16:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jaz lahko samo zjutraj , moram bit do 10-ih že nazaj, ker moj dela hmm....meni prehitro...ker ima moj opravke zjutraj.....lahko pa se matcar mimogrede ustavi in ga vpraša kaj in kako.....če gre mimo...seveda ....pa popoldne gremo skupaj telovadit...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:17:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja saj je res videl ja no....pol pa si tak morala pričakovat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Upam,da se dobimo ta teden. Pri nas zal odpade,ker ima necakinja verjetno koze.Jutri se bo vec vedelo. Ima pa cisto majhne ene 4 vodene mehurcke,moj skrat npr je imel velike pa vec....Sami,Matcar,Saraya, ve ko imate vecje otroke,kaksne so bile koze pri vasih? Pa rahla vrocina je prisotna. A še ni imela koz
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?