Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:20:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sacherca,moja dva jih še nista imela,si mi pa dala dobro idejo,da sejih čimprej rešimo jaz še bi malo počakala...je le M še mičkena.....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:22:13
|
|
|
|
arabela*
|
Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:23:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:23:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ja saj je res videl ja no....pol pa si tak morala pričakovat no, zdaj se je pa odločo, da ne bo spal in se bo smejal in vriskal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:23:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:24:06
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...za eno kilo sem se zredila...jupi ..je ravno danes prišel kolega naokoli in mi reče, če se bom posušila......jaz pa njemu, ki ima čez 100 kil...nisem nič nazaj rekla.....čeprav bi mu lahko....npr...kaj ti boš pa počil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:24:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, zdaj se je pa odločo, da ne bo spal in se bo smejal in vriskal
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:25:25
|
|
|
|
arabela*
|
orhideja3....velkom
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:27:51
|
|
|
|
ly117
|
O obiski se že vrstijo. Sam ni lepo da ne pozdravijo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:28:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:29:19
|
|
|
|
Sacherca
|
A res ali kaj? Ne morem verjeti,da se jih se niste resili... Srecnezi V tej enoti,ki jo nas skrat obiskuje,so imeli junija in julija,pac ne cele skupine ampak po ene 5 v vsaki skupini npr. Moj jih je dal junija skozi, takrat,ko je bil prvi vrocinski val. Je imel kar milo obliko pa vseeno ni bil kar macji kaselj. Pa se karanteno smo takrat drzali,da jih ne bi necakinja dobila,ker so potem cez 14 dni sli na morje. Ko so prisli z morja pa smo imeli na obisku fantka,ki jih je naslednji dan dobil in ocitno jih je kasirala od njega. Po 18 dneh. Sestrica od tega fantka jih je pa tudi dobila zdaj in ima kar hudo obliko...Babika stara 9mesecev .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:29:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? obiski
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:30:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja...za eno kilo sem se zredila...jupi ..je ravno danes prišel kolega naokoli in mi reče, če se bom posušila......jaz pa njemu, ki ima čez 100 kil...nisem nič nazaj rekla.....čeprav bi mu lahko....npr...kaj ti boš pa počil taki komentarji pa so za
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:30:28
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:30:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Babika stara 9mesecev . ojoj....boškek pa to jih baje fulll srbi,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:31:06
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj Kaj a test si ze naredila ???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:32:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetka al pa čmrlek brlek
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:32:09
|
|
|
|
katy83
|
pazite kaj pišete, moj otrok nas kontrolira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:32:27
|
|
|
|
arabela*
|
tortica...veš da bi te zdaj zmazala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:32:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetka Mogoče je pa samo plašna in zbira pogum da se nam pridruži.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:32:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj Kaj a test si ze naredila ??? ne...slabosti že dva dni ni bilo
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?