|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski v porodnišnici celje
26.7.2010 11:41:19   
klara2007
zanima me če se zelo držijo ure obiskov ali so partnerji lahko tudi kaj dlje???
vem da je bilo dve leti nazaj zelo strogo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obiski v porodnišnici celje
26.7.2010 12:39:44   
polho3006
Moj mož je bil z mano skorajda cele dneve. Sicefr sem imela nadstandarno sobo, tako da smo bili sami trije in ni njegova prisotnost nikogar motila. Sestre niso nič komplicirale, tako da same pohvale sestram na oddelku celjske porodnišnice. Komplicirala je edino vratarka, če je slučajno prišel izvenur za obiske. Tako da sva midva prakticirala tako, da je prišel na obisk pri dop. urah za obiske, bil pri meni nekje do 14. ure in šel na kosilo in prišel med pop. urami za obiske in bil pri  nama do večera. Mogoče so bili tako tolerantni zato ker sem rodila tri dni pred božičem in sva bila potem čez praznike v por.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?