|
RE: Julijske čveke 2008, 7.del; Summer edition 26.7.2010 19:51:09
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Jao babe, kaj mene čaka v bližnji prihodnosti... uvajanje GH. Vse dala že enkrat čez, pa spet Ameriko odkrivam. Vse sem pozabila kdaj kaj dat, berem po netu, polno enih novosti kdaj s čim začet... Ste vedle, da po novem uvajajo GH (po priporočilu P) že po 4 mesecu in to zelenjavo že kar skupaj z mesom, gluten uvest DO 7. meseca, po 6 mes lahko že ribe in ne vem še kaj... Naš Vid je zaenkrat še samo na zizi (ta vikend je bil 5 mes). Ne vem, bi šla čist počasi kot pri Lanu, al malo pospešim...? Se spomnem, ko ste ve že boloneze in makarobe dajale, jaz pa še miksala krompir in korenje Meni je to uvajanje res MUKA! zimska, meni ob uvajanu P rekla, da če se mali samo doji, naj nič ne hitim z GH. Tako da smo točno ob 6m začeli s prvimi kašicami (Milupa), šele po ene 2-3 tednih smo prešli na sadje in malo kasneje na zelenjavo. Meso smo začeli nekje pri 9m, se mi zdi. Aja, si dobila mail? mi smo šli popoldne do P, da pokažemo naše pike in spraskano kožo - no, čez dan je bil že boljši. Dobili smo Claritine in upam, da Aleksandra ne bi več tako srbelo, ker me je kar bolelo, ko se je tako divje praskal Zdajle je že v postelji, upam da bo hitro v mižulah jaz sem pa ful utrujena - jap, prvi dan nadomeščanja, pa najbrž me malo luna daje. Pa včeraj je prišel obisk s Krvavca, tokrat vsaj 2 dni prekmalu
|