|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "mobilnost"
6.8.2010 10:29:37   
Dadi
Mislim, da oba nista ne vem kako zrela....Zrel odnos pomeni zaupanje...pa če je tri dni od doma pri starših, ali pa če gre zvečer k prijateljici na čvek, da ji ne težiš. Ne bodi ljubosumen, pa nehaj se obremenjevat kaj počne ko tebe ni, ker bosta tako ti in ona lažje živela...Če se ona dobro počuti po klepetu z mamo ali prijateljicami, a ni to fino..Pomeni da bo dobro razpoložena, zadovoljna, ko pride domov. Ne pa da se bo sekirala ker jo ti sekiraš.
Pri otročku pa: ne komplicirajta.


_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu VERBATIM)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: "mobilnost"
6.8.2010 11:42:26   
Zoja83
ojoj iz ene teme v drugo...
mobilnost bla mobilna že od prvega dne-počutila sm se dober, čeprav po CR (so me mogli kr mal nazaj držat), pri 4.tednih bli že čez vikend na morju...nobenih problemov. mam še raje, da ma stik z ljudmi in ne samo z mano...
ljubosumje zaupanje je temelj dobrega odnosa!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: "mobilnost"
9.8.2010 23:28:19   
beba1912
Mi smo na začetku sprejemali samo najožje družinske člane na obisk, zaradi tega, da ne bi kdo prinesel kakšne bolezni. Potem smo šle ven, najprej v kengurujčku, nato z vozičkom, v trgovino z avtom, pri sedmih tednih je šla pa prvič v gostilno na praznovanje, čez en teden pa na drugouser posted image . Nje to nikoli ni znerviralo, prej utrudilo do te mere, da je bolje spala. Sicer pa mislim, da otroka ne smeš "imeti samo zase", sicer se ne bo navadil drugih ljudi.

Sicer pa naj ti povem, da je bil moj fant tudi dvakrat po pol leta na misiji (sicer takrat še nisva imela otroka, je bilo pa vseeno težko) in ni pol toliko kompliciral glede mojega družabnega življenja, še dobesedno silil me je, naj kam grem. Tako da se tvoji partnerki sploh ne čudim, da rada kam gre na kavo, na čvek. Že biti pol leta sam je težko, če pa imaš še dojenčka in se ti vsi dnevi vrtijo okoli njega, verjemi da si želiš odrasle družbe. Mojga sedaj tud cele dneve ni doma, pride zvečer, in sem sama z dojenčkom praktično ves čas in ti povem, da mi sedaj večkrat zapaše kam it kot takrat ko je bil na misiji. Problem tukaj ni v tem, da te skrbi, kaj bo z otrokom, če se bo peljal v lupinici dve minuti dlje kot so rekli v materinski šoli, ampak v tem, da ti očitno res pričakuješ, da bo ona sedela cele dneve doma in te čakala...

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: "mobilnost"
10.8.2010 6:57:50   
VERBATIM
pa saj je jasno, da ne pričakujem, da bo ves čas doma, ne vem od katerega stavka ste to pobrale, morda zgolj iz izkušenj z dosedanjimi partnerkami napak pričakujem da bo EN dan na leto, ko mene ni doma preživela doma, si kaj skuhala. In da EN dan na leto mamici ne opiše vseh podrobnosti, ki jih počneva. EN dan
in se EN dan nosečnosti bolj posvetila materinstvu, ki jo čaka, kot temu, zakaj stara mama jezi njeno mamico
če je to ljubosumnost
skrbelo pa mi je iskreno za lupinico
in dale ste mi odgovore, da me ne skrbi več

(odgovor članu beba1912)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: "mobilnost"
10.8.2010 7:29:21   
m_o_i
ti pricakujes, da bo vajin odnos resil RR

eeee, pa ga ne bo user posted image

pies: ce nic ne pricakujes, si lahko samo prijetno presenecen; tak to gre v zivljenju, ce se ne ves

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu VERBATIM)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: "mobilnost"
10.8.2010 14:35:07   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: VERBATIM

pa saj je jasno, da ne pričakujem, da bo ves čas doma, ne vem od katerega stavka ste to pobrale, morda zgolj iz izkušenj z dosedanjimi partnerkami napak pričakujem da bo EN dan na leto, ko mene ni doma preživela doma, si kaj skuhala.


kaj pri user posted image imaš ti od tega, da je ona EN dan v letu, ko tebe ni doma ona doma in , da si kuha kosilo. kaj te to tako boli, da moraš odpirat temo na RR?? Pa ne zgolj ene teme, a ne?


_____________________________

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu VERBATIM)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?