sjmm
|
dan! baki...upam, da dobite, kar vam pripada, potem pa da te življenja pot pelje v kako bolšo službo, kjer te bodo cenili in pošteno plačali...držim pesti, verjamem pa, da je kar hudo takole...človek bi delal, pa mu drugi to onemogočijo...vse preveč barab...mi2 poznava to...k prideš kam delat...pa začnejo...ej, majster...dnar sploh ni problem...no, pa ti po 2 letih v oči seka še vedno neplačana faktura...v glavnem...drži se... ...pa uživej s svojima sončkoma katjuša...glede lulanja...jz sm pač skor vsako uro fanta preventivno peljala do wc-ja ali kahljice, ker sm rekla, da je wc žejen in nej mu pipi da kej lulnce...no, pa sta se kr sama navadla, da ke wc žejen...sej vem...mal taka fora...sam gatke pa niso ble mokre pa.. ..za pogovore in njami za kukije čebelc@...itak pridna.....naj ti kosilček dobr uspe ..kako kej počutje??? a je bil oči tud tko vesel??? no, mi smo imeli kar mirno noč, Jan kreha,da streha odskakuje, Maj že mau bolš sva z mojim končn pršla do štacune juhca se kuha...en ogromen pisker, največji k ga mam aja pa vago smo kupl....naš Majček ima 12,5 kg...bomo vidl kok bojo čez 14 dni pri P natehtali...itak d te dni bol švoh je, sam apetit ima...skoz ma neki željo pohamsat, sam pol zaradi packarije in kašlja tud kej vn pljune ....pa en poceni dvd plajer smo nabavli, da bom mal sprostila kompjuter...k je treba skoz rorija vrtet popoldan bomo pa eno pica žurko imeli...se nam je vsem zaluštala ena fajn domača sirčkova picoleta vsem vam želim lepo nedeljo!!! KOLUMBO IN ŠIME......VSE NAJ NAJ, ČE SE NE MOTIM IMATA OBLETNICO....VERJETN GLEDE NA ČAS K STA SKUPI....FAJN UŽIVEJTA Z VAJINIMI MULČKI, PREDVSEM PA V DRUŽBI DRUG DRUGEGA....DA BO ČIM VEČ ZDRAVIH DNI IN TRENUTKOV ZA LEPE SPOMINE!!!!!!