Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ker sva se z mojim selila in imava bolj malo časa zase, pa tudi ne vem, če bo kaj. Zna trajat kake pol leta - je pa živčna vojna. Ne vem še za službo, dokončujemo hišo (in ne vema pri katerih ta starih živet
), firma kjer je moj zaposlen je tako tako, naša pa počasi leze naprej, s tem da je en dobavitelj iz Grčije
in tako veste kako je.

upajmo da bo konec avgusta lepši rezultat
tudi včeraj še ni prišla sem danes zjutraj naredila test ki je pokazal lep velik plusek!
. Vsem torej, ki se že dalj časa trudite sporočam, nikoli ne obupat, sigurno bo tudi vam uspelo!!!!! :-)
mesecev ti želim.
.
, LeJo
lulala pa je roza črtica malce močnejša ampak samo malce - me pa jezi razlika v testih.
"neviđeno"...res pa je da je črtica zelooooooo švoh in zato moram počakat še 2dni. Upam upam da ta mesec bo
PRIČAKUJEMO:
(5. krog)
ni ne duha ne sluha, rahlo ščipanje, ki je stalnica zadnje dni še vedno prisotno. Danes so me začela boleti še prsa, ampak ne upam narediti testa, ker me je strah minusa. Sem rekla, da počakam do petka, če je prej ne bo, in takrat naredim test. Takrat bo 5 dan zamude.
vseeno pa